Božo Đurasović, najbolji košarkaš Leotara u dosadašnjem dijelu sezone napustio je Trebinje i otišao u Švajcarsku, gdje će nastaviti karijeru.

bozo djurasovic trebinje

Ovo će predstavljati novi udarac Leotaru, jer je na početku sezone klub napustio Nikola Đurasović, a povrijedili su se i Nemanja Knežević i Branko Zotović. Ipak najveći problem trebinjcima je finansijska kriza.

Kisić je za današnji Blic izjavio da ekipu u potpunosti čine igrači iz Trebinja, te da su pojedinci veoma napredovali i iz kola u kolo igraju sve bolje. "Čini se da Košarkaški klub Leotar više nikoga ne zanima. Ni eventualne sponzore ni gradske čelnike. Tražimo samo minimum sredstava za rad kako bi klub preživio, ali ni to nemamo pa je pitanje do kada ćemo moći da se održimo" istakao je  trener Leotara Radomir Kisić za Euro Blic.

Kisić je dodao da je Božo Đurasović imao otvoren ugovor sa Leotarom tako da se njegov odlazak mogao i očekivati.
Leotar je na početku sezone ostao i bez dugogodišnji generalnog sponzora, firme "Svis Lajon industrija alata Trebinje". SLIAT je klub držao pet godina, a sada su mladi košarkaši prepušteni sami sebi. Građani Trebinja se pitaju da li će Gradska uprava pomoći košarakaški klub, ili će i dalje sve ostati na obećanjima, a košarka u grada podno Leotara postati "misaona rečenica".