Fudbaleri Leotara su pred oko 500 gledalaca poraženi danas na stadionu "Police" u Trebinju od Željezničara rezultatom 0:2

stadion police trebinje

U 31. minutu, Cimirot je pokušao iz daljine, a lopta je otišla preko gola, Željo je do tada bio bez prilike. Ipak, u 36. minutu, Eldin Adilović je ukrao jednu loptu, a potom iskosa s desne strane matirao Kukriku za vodstvo aktuelnog vlasnika duple krune.

U nastavku, Željezničaru je trebalo samo pet minuta da obezbijedi pobjedu. Samir Bekrić je odlično reagovao na odbijenu loptu, te po drugi put matirao domaćeg golmana za 0.2. Potom je Leotar krenuo nešto agresivnije, imali su loptu više u svom posjedu, a Filipović je u 53. minutu zatresao okvir gola Antolovića, ali promjene nije bilo.

Do kraja meča, osim igre između dva šesnaesterca, teško da se šta može izdvojiti, stoga pobjeda je već nakon 50 minuta igre otišla u naručje gostiju.

Leotar - Željezničar 0:2

Leotar: Kukrika, Andrić, Popović, Milović (od 64. Kasovac), Goločevac, Đerić, Vasiljević, Novaković, Filipović, Cimirot, Ponjević (od 64. Todorović).