PRESSRS.BA/Dubravko Curać - Trebinjaca najavili su da će tužiti kladionicu „Bet lajv“ sa sedištem u Travniku, jer su, kako tvrde, odbili da im isplate dobitak od čak 30.630 KM!

BET-Live

Oni su, kako tvrde, protekle sedmice uplatili tri tiketa po važećim kvotama u kladionicama „Bet lajv", jedan u Derventi i dva u Trebinju. U sistemu „šest od devet" pogodili su sedam parova, ali u kladionici nisu želeli da im isplate dobitak, jer je, kako su obrazložili, greškom u njihovom sistemu došlo do zamene koeficijenata!

Tiketi prošli
Iskusni kladioci uočili su da je kladionica u igri na crvene kartone dala izuzetno veliku ponudu na klađenje da na kvalifikacionim utakmicama za odlazak na Svetsko prvenstvo koje će se 2014. godine održati u Brazilu, neće biti isključenja, pa su odlučili da sa 90 uloženih maraka pokušaju da zarade više od 330.000 KM. Međutim, zbog crvenih kartona na susretima između Makedonije i Srbije i Italije i Danske, Trebinjci su zaradili „samo" nešto više od 30.000 KM.
Dobio spor u Novom Sadu
Pre izvesnog vremena jedan od ove dvojice Trebinjaca tužio je kladionicu iz Novog Sada koja nije želela da prizna njegove pogotke među kojima su bile utakmica na kojima su greškom zamenjeni koeficijenti. Međutim, odlukom suda, posle tri godine kladionici je naloženo da mu isplati zarađeni novac i troškove suđenja. - Znam svoja prava, pogotovo pošto sam već jednom preko suda dobio novac. Situacija je bila slična jer kada kladionica prihvati opkladu, ona je važeća bez obzira na to ko je pogrešio - kaže ovaj kladilac.
- Primetili smo velike koeficijente na ponudi „Bet lajva", ali i ako je bila greška, onda kladionica nije trebalo da prihvati naše opklade. Ovako, tiketi su prošli, a tek kada smo došli po novac saznali smo da ne žele da nam isplate dobitak. Kako su nam rekli na uplatnim mestima, listići su nevažeći bez obzira na to što smo mi regularno odigrali igru iz njihove ponude - kaže jedan od dobitnika.

On tvrdi da je i ranije pronalazio greške u ponudama raznih kladionica, ali ukoliko bi uspeo da dođe sa dobitnim tiketom, nikada nije imao problema sa isplatom. - Ovo nije prvi put da nam tiketi ovako prolaze. Doduše, cifre su bile znatno manje pa verovatno zbog toga nismo imali problema. Moglo se desiti da ovog puta ne dobijemo. Da je na četiri meča bilo isključenja, tiketi bi bili gubitni. U tom slučaju kladionica nam sigurno ne bi vratila uloge i ne znam slučaj da se to negde desilo.

„NEVAŽEĆI" Dobitni tiket
Šta bi bilo da sam se, na primer, kladio da će Srbija pobediti u Makedoniji, a kada se utakmica završila došao po svoj novac i rekao da nisam mislio da se kladim na to - kaže ovaj trebinjski kladilac. PRESSRS.BA/Dubravko Curać