PS Bileća, sinoć, u 22,15 časova, prijavljeno je da je ispred jednog ugostiteljskog objekta, u Bileći, došlo do tuče. Policijski službenici su, na licu mjesta, konstatovali da je izvršeno KD Nasilničko ponašnje od strane Đ.R. i V.Š. prema Đ.K.

Policija

Prilikom intervencije na sprečavanju daljeg vršenja KD Nasilničko ponašanje V.Š. je udario staklenom bocom policijskog službenika i udaljio se u nepoznatom pravcu. Nakon dokumentovanja, protiv V.Š. i Đ.R. obojica iz Bileće, će Okružnom tužilaštvu Trebinje biti dostavljen Izvještaj i to protiv V.Š., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Nasilničko ponašanje i KD Napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti, otkrivanju ili lišenju slobode učinilaca KD, a protiv Đ.R. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Nasilničko ponašanje.

PS Bileća prijavljeno je da je V.U., iz Bileće, u jednom zabavnom salonu u Bileći,
bilijarskim kuglama, polomio četiri monitora na slot aparatima i dva monitora na računarima. U toku je dokumnetovanje KD Oštećenje tuñe stvari.
U vezi sa navedenim djelom, u 21,30 časova, PS Bileća prijavio je policijski službenik da mu je, u stepeništu zgrade, u ulici Alekse Šantića, prilikom fizičkog kontakta sa osumnjičenim V.U., ispao službeni pištilj i da je došlo do samoopaljenja jednog metka. U toku je rad na rasvjetljavanju i utvrñivanju eventualne odgovornosti policijskog službenika.