Fudbaleri Leotara ponovo su iznevjerili navijače na Policama. Naime oni su danas u okviru sedmog kola BH Telekom Premijer lige poraženi u Trebinju od ekipe Sarajeva rezultatom 0:3.

FK LeotarPonovo su Trebinjce bodova koštale sopstvene greške, koje jednoj ozbiljnoj ekipi ne smiju da se dese. Sarajlije su povele u 38. minuti, Sesar je izveo korner s lijeve strane, a Hadžić glavom pogodio za 0:1, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

Leotar je na početku drugog poluvremena imao veoma dobru šansu za gol, ali je Filipović sa nekoliko metara šutira ravno u Bandovića. Domaći su i u nastavku imali incijativu. Leotar je dosta bolje igrao i u nastavku drugog poluvremena, ali u 68. minuti Hadžić sjajno upošljava Suljića, koji se oslobađa jednog igrača, te loptu šalje iza leđa golmana Milenkovića.

Domaći su pokušali uzvratiti preko Jankovića, koji dobro šutira, ali Bandović još bolje brani. Potop Trebinjaca desio se u 71. minuti, kada je nakon kornera Sesara pogodio Hadžić.

Leotar: Milenković, Andrić, Šaraba, Radivojević, Goločevac (od 46. minute Marinković), Janković, Sušić (od 86. minute Đerić), Novaković, Filipović, Cimirot i Ponjević.