Trener Leotara Vladimir Gaćinović uveren je da njegov tim može da nastavi uspešnu seriju i ostane u vrhu Premijer lige, gde se smestio posle prvih pet kola, sakupivši 10 bodova.

Gacinovic

Gaćinović ne krije da je zadovoljan dosadašnjim učinkom svojih pulena, koji su ostvarili tri pobede i zabeležili po jedan remi i poraz. Međutim, trener koji je na „Police" doneo velike promene i pružio šansu mladim igračima tvrdi da ekipa koju je selektirao može još bolje.

- Odlična partija protiv Gradine jasan je znak da ovaj tim može više. Pauza će nam dobro doći. Iskoristićemo je da predahnemo i oporavimo igrače koji još uvek nisu potpuno spremni - kaže Gaćinović.

Novi trener stekao je i ogromno poverenje navijača Leotara, koji su posle nekoliko sušnih godina počeli da se vraćaju na „Police". Ovaj stadion za njih je ponovo postao hercegovački hram fudbala, a sve manje zamerki na rezultate i rad kluba imaju i dežurne neverne Tome, koje su Leotaru predviđale grčevitu borbu za opstanak.

Do duše, turbulencije u klubu tokom letnje pauze, promena igračkog kadra i smena na klupi nisu nagoveštavale da će Leotar tako silovito ući u novu sezonu. Osim toga, Gaćinović je lansiro nekoliko klinaca sa raskošnim talentom, koji su svojim igrama već skrenuli pažnju na sebe. Jedan od njih je i fenomenalni Gojko Cimirot, koji se treneru odužio golom za pamćenje protiv Gradine.

- Naravno da sam srećan zbog gola, ali me više od toga raduje dobra igra cele ekipe. Nadam se da nećemo stati, odnosno da ćemo u nastavku prvenstva igrati još bolje. Drago mi je i što se publika u sve većem broju vraća na „Police", a svesni smo da možemo da ih zadržimo samo ako nastavimo sa kvalitetnim partijama - ističe Cimirot. PRESS/D. Curać