Ekipa portala TrebinjeLive, zajedno sa mladima Crvenog Krsta i Goranom Bi Kovačevićem, jutros je posjetila porodicu Šapurić.

Miljan Sapuric

Miljan, dječak koji ima 13 godina hitno mora na transplataciju jetre, vezan je za kiseonik, koji mora da nosi 24 časa. To se ipak na Miljanu ne može primjetiti, slobodno se može reći da se taj veseli i nasmijani dječak, kao ratnik bori protiv bolesti, za čije izliječenje mu je potrebno 200 000 evra.

U razgovoru sa Miljanovom mamom, Radmilom, saznali smo da je Miljanu sada potreban mobilni aparat koncentrator aeroplus njemačke proizvodnje, vrijedan oko tri i po hiljade evra, koji mu je neophodan da bezbjedno stigne u Italiju.

"Želim da se zahvalim Narodu, koji se odazvao u ovoj humanitarnoj akciji i načelniku Opštine Trebinje, dr Dobroslavu Ćuku, koji nas je pozvao na razgovor i izrazio želju da pomogne Miljanu".

Miljan Sapuric

Otac mu je zaposlen u IAT-u, a majka je bez posla.

Ovom prilikom, Miljanu je uručen novac skupljen u humanitarnoj akciji na bregovačkom bazenu, a koju su organizovali Mladi Crvenog krsta i Goran Bi Kovačević.