Dolaskom Ivana Marinkovića iz Radnika Surdulica, Dejana Jankovića iz Radničkog Obrenovac i Dajana Ponjevića iz Modriča Maksime zaokružen je spisak od 23 fudbalera na koje stručni štab Leotara računa u idućoj sezoni.

FK Leotar Prije njih na Police su stigli Njegoš Goločevac, Aleksandar Vasiljević, Borivoje Filipović i Jovan Radivojević. Dušan Gelić, koji je trenirao sa Leotarom od starta priprema, nije zadovoljio.

- Sa ovim fudbalerima smo zaokružili igrački kadar za ovu sezonu. Zbog limita od šest "stranaca" u protokolu više se nećemo pojačavati, mada, ako se ukaže prilika da dovedemo još jednog kvalitetnog napadača, i to može da se promijeni. Marinković, Janković i Ponjević su kroz utakmice pokazali da mogu da budu pojačanja za naš tim, dok Gelić u ovom momentu nema kvalitete koje tražimo - rekao je trener Leotara Vladimir Gaćinović.

Leotar će do početka prvenstva odigrati još dvije utakmice.

- U srijedu u Trebinju igramo sa GOŠK-om iz Gabele, a za subotu smo planirali "generalku", za koju još tražimo adekvatnog protivnika - dodao je Gaćinović.

Fudbaleri Leotara su se minulog vikenda vratili sa Zlatibora, gdje su 15 dana boravili na pripremama. Boravak na planini prijao je igračima iz Trebinja, koji su u hotelu "Palisad" imali idealne uslove za rad, a stigli su da odigraju tri kontrolne utakmice protiv ekipa koje su kvalitetni protivnici (Sloboda Užice, Jedinstvo Putevi i Radnički Kragujevac) i ostvarili sve tri pobjede.

- Prezadovoljan sam pripremama na Zlatiboru. Ono što smo uspjeli da uradimo je više nego što sam očekivao. Ekipa je odlično fizički pripremljena, a raduje me da u ovoj fazi priprema imamo igru. Posebno sam zadovoljan našim izdanjem protiv kragujevačkog Radničkog, koga smo u potpunosti nadigrali, a oni su među četiri-pet najboljih ekipa u Srbiji. Novi igrači su se odlično uklopili. Ako ovako nastave da rade i u nastavku, nemamo razloga za bilo kakvu brigu - naglasio je Gaćinović.

Igrački kadar Kako sada stvari stoje, stručni štab Leotara računaće na 20 igrača i tri golmana. To su: golmani: Boško Milenković, Mladen Kukrika i Vasilije Kolak, te igrači: Zdravko Šaraba, Vladimir Todorović, Pavle Sušić, Srđan Andrić, Milorad Cimirot, Gojko Cimirot, Đoko Milović, Ljubiša Pecelj, Nemanja Čečur, Dejan Popović, Mirko Koprivica, Marko Mihojević, Nenad Nastić, Dajan Ponjević, Jovan Radivojević, Borivoje Filipović, Dejan Janković, Njegoš Goločevac, Aleksandar Vasiljević i Ivan Marinković. GLAS SRPSKE