Fudbaleri Leotara upisali su u četvrtak i treću pobjedu na pripremama na Zlatiboru i tako zadržali stopostotan učinak. Trebinjci su odmjerili snage sa Radničkim iz Kragujevca, članom Superlige Srbije i pobijedili rezultatom 1:0.Gol je postigao novajlija Borivoje Filipović.

FK LeotarNajprije je bila za srijedu zakazana utakmica protiv Borca iz Čačka, ali je ona otkazana, pa je brzo nađeno rješenje i zakazana utakmica sa Kragujevčanima, koji su bili hit ovogodišnjeg prvenstva Srbije. Očigledno je da su pripreme na planini prijale izabranicima Vladimira Gaćinovića, koji će u petak oko 14 časova krenuti nazad za Trebinje, gdje ih očekuje završni dio priprema pred početak nove sezone.

Leotar je mnogo bolje ušao u utakmicu i već u 3. minutu je iskusni Borivoje Filipović imao priliku za postizanje pogotka. Ono što mu nije uspelo u 3, jeste u 8.minutu kada je postigao vodeći gol na susretu, posle kontranapada i lepog lob udarca. Radnički je uzvartio preko Spalevića u 12. i 14.minutu. Prvi udarac je odbranio golman Milenković, a drugi put je šut Darka Spalevića prošao iznad gola. U 15.minutu odlična prilika za Leotar preko Goločevca, sa desetak metara je šutirao pravo u Čančarevića. U 24.minutu najbolja prilika za Leotar, kada je Jovan Radivojević izašao iskosa sam ispred Čančarevića, ali je na sreću igrača Radničkog njegov udarac završio pokraj desne stative. Leotar je dominirao tokom prvog poluvremena, stvorivši još nekoliko poluprilika, dok je Radnički samo dva puta šutirao na gol sigurnog Milenkovića. Prvo je probao Milosavljević, ali je lopta otišla daleko iznad prečke, a u 44. minutu svoj šut je isprobao Miloškovića, ali nije došlo do promene rezultata.

U drugom poluvremenu Radnički je bio bolji, kada su oba trenera promješala karte, ali Kragujevčani iz nekoliko povoljnih prilika nisu uspjeli da zatresu mrežu Leotara.

RADNIČKI 1923 KRAGUJEVAC – LEOTAR 0:1 (0:1)

Zlatibor - Teren hotela Palisad. Gledalaca: 100. Sudija: Nenad Petrović (Užice). Strijelac: Borivoje Filipović u 8.minutu za Leotar.

RADNIČKI 1923: Čančarević, Pavlović, Radosavljević, Milošević, Rosić, I. Petrović, Mutavdžić, Milosavljević, Milošković, Spalević, Simović. Još su igrali: Kostić, Komljenović, S. Petrović, Ristić, Tintor, Kosorić, Obrovac, Nedović, Đuričković, Zoranović, Đorđević.

Leotar: Milenković, Nastić, Ponjević, Popović, Vasiljević, Andrić, Radivojević, Goločevac, Filipović, Cimirot, Janković. Još su igrali: Kukrika, Todorović, Šaraba, Gelić, Milović, Pecelj, Mihojević, Koprivica. FK LEOTAR