Lijevo krilo Leotara Vladimir Todorović priključio se ekipi na Zlatiboru, pošto je postigao dogovor sa upravom o produženju saradnje, tako da će trener Vladimir Gaćinović iduće sezone imati još jedno rješenje na lijevoj strani terena.

Vladimir Todorovic

Leotaru su se do sada priključili Njegoš Goločevac i Aleksandar Vasiljević, a na probi su Dušan Gelić, Dajan Ponjević i Ivan Marinković. Posljednjih dana mnoga imena su povezivana s Leotarom, ali je većina tih igrača završila u drugim klubovima, tako da se ekipa sa "Polica" nalazi u donekle nezavidnoj situaciji i u sledećih sedam dana mora da popuni igrački kadar. Potraga je najintenzivnija za napadačem i veznim igračem, mada se traži i još jedan univerzalni defanzivac.

- Nadam se da ćemo do povratka kući imati gotovo formiran tim i jasnu sliku na koga možemo da računamo u predstojećoj sezoni - rekao je Gaćinović, koji mnogo očekuje od jednog od najperspektivnijih fudbalera u BiH Gojka Cimirota.

- Pripreme za sada prolaze u najboljem redu. Treninzi su veoma naporni, ali ih za sada svi dobro podnosimo. Imamo odlične uslove za rad i jedva čekamo da počnemo igrati kontrolne utakmice - rekao je Cimirot.

Raspored

Ostalo je još mnogo do prvog meča u novoj sezoni, ali igrači već razmišljaju o duelu sa Zrinjskim na "Policama".

- Na početku imamo nešto lakši raspored i dobru priliku da već na startu napravimo dobar rezultat i ne dođemo u situaciju da se borimo za opstanak. Rano je da govorimo o ambicijama, jer još nismo formirali tim, ali vjerujem da se nećemo boriti za opstanak kao prethodnih godina - istakao je Cimirot. GLAS SRPSKE