Svakom horoskopskom znaku pripisuju se i neke loše osobine i karakteristike, koje se pokazuju u određenim trenucima u većoj ili manjoj mjeri. Ako niste znali kako drugi vide vaše najgore osobine vrijeme je da to otkrijete.

horoskopski znakovi

OVAN
Surovi, bahati, sebični. Uvek moraju da budu šefovi i glavni u svemu. I da se ceo svet okrene protiv njih, oni bi i dalje tvrdili su svi ludi, a samo oni pametni i uvek u pravu.

BIK
Samozadovoljni, ćutljivi, dosadni. U stanju su da jedu od jutra od mraka i da se ne pomere sa fotelje koja je već uveliko poprimila oblik njihove zadnjice.

BLIZANCI
Mogu da ogovaraju satima. Dvolični, menjaju se kako vetar dune, teško im je verovati.

RAK
Posesivni i mazohisti. Nekad znaju da pohisterišu ako im ne poželite dobro jutro u pravoj intonaciji. Menjaju raspoloženje kako im padne na pamet - od depresije do histerije.

LAV
Arogantni, prepotentni. Druge gledaju s visine. U stanju su ceo dan da provedu ispred ogledala. Puni su velikih ideja i planova koji na kraju koriste samo njima, pošto ih, naravno, nije briga za druge.

DEVICA
Prezahtevni, cepidlake, večito nezadovoljni i naporni, u stanju su da zvocaju po ceo dan. Ni previše im nije dovoljno. Stresa se oslobađaju čisteći stan, kineski porcelan i ručno sakupljajući mrve sa poda.

VAGA
Umišljeni dobrotvori koji ne mogu da pomognu ni sebi, a kamoli drugima. Treba im nedelju dana da se odluče da li da naruče "koka-kolu" ili "pepsi". Toliko su lenji da ih ni zemljotres ne bi naterao da se izvuku iz kreveta.

ŠKORPIJA
Samoživi, perverzni, autodestruktivni. Svoju muku ne mogu da podnesu sami, pa sa sobom povlače još sto ljudi.

STRELAC
Najveći kockari i raspikuće. Toliko znaju biti entuzijastični, da je ustajanje iz mrtvih i teleportacija na Mars sasvim moguća za njih. Užasavaju se da drugima priznaju kada im je teško i svima sole pamet.

JARAC
Pravi sadisti i goniči robova. Reč "izvini" ne postoji u njihovom rečniku, jer misle da su nepogrešivi. Prodali bi i dušu za društveni ugled i materijalnu dobit.

VODOLIJA
Vulgarni, nepristojni pametnjakovići koji uvek sve znaju i zabadaju noseve u tuđe živote. Kvazifilozofi koji su uvek puni saveta i planova za druge, ali svoje sopstvene ne umeju da ostvare.

RIBE
Vole da se samosažaljevaju. U stanju su da cmizdre po čitav dan, čekajući da neko dođe da ih uteši. Kada izađu iz depresije, ispunjavaju vreme pomažući drugima, onda se opet deprimiraju - pa sve tako u krug.