Danas je FK Leotar dobio novog šefa stručnog štaba. Nakon iznenadnog odlaska Borčeta Sredojevića, novi šef struke našeg tima biće gospodin Vladimir Gaćinović. Gaćinović je bivši fudbaler Leotara, a bio je pomoćnik Miletu Jovinu u stručnom štabu šampionske generacije Leotara. Godine 2004. kratko je radio kao šef stručnog štaba. Nakon toga je radio kao rukovodilac omladinske škole FK Leotar, a u poslijednjih godinu dana trenirao je kadete novosadske Vojvodine, sa kojima je osvojio 2. mjesto u ligi Srbije.

FK Leotar

Gaćinović će se u srijedu priključiti ekipi na pripremama na Zlatiboru, gdje će boraviti do 16. jula i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

- Srećan sam što sam ponovo u klubu u kom sam ponikao i počeo svoju igračku karijeru, još prije rata, kaže Gaćinović. Brzo smo se dogovorili o uslovima saradnje u prijateljskoj atmosferi i sa puno radosti i iščekivanja preuzimam klupu Leotara. Dosta dobro poznajem sadašnju ekipu i pratio sam pripremni ciklus ovog ljeta od samog početka, tako da period adaptacije neće biti dug. Prvo moram da svratim do Novog Sada da završim neke poslove sa Vojvodinom, a u srijedu ću se priključiti ekipi na Zlatiboru. Odigraćemo nekoliko kontrolnih utakmica, ali prije toga treba da kompletiramo tim, koji će biti sposobniji za veća dostignuća nego predhodnih sezona.

Gaćinoviću će u radu pomagati Miodrag Bodiroga i Veso Klimović (trener golmana). FK Leotar