Dvorište Borike Simović  proglašeno je za najljepše dvorište u Trebinju. Ovu odluku donijela je komisija za izbor najljepše uređenog dvorišta, balkona i kultivisanog gradskog prostora u akciji "Ljepše Trebinje za ljepšu Srpsku". Ovom prilikom Borika Simović osvojila je 300 KM.

Borika Simovic

Drugo mjesto za najljepše dvoriše i 200 KM je osvojio Mišo Dučić, a treće mjesto i 100 KM, Milenko Perović.

101_7862

U kategoriji naljepšeg balkona prvo mjesto i 200 KM osvojila je Jelisaveta Turanjanin, drugo mjesto i 150 KM osvojila je Desanka Pavićević, dok je treće mjesto i 100 KM pripalo Nedi Žarković.

U kategoriji najljepše uređenog kultivisanog gradskog prostora 1. mjesto i nagradu od 200 KM AD Komunalno Trebinje dodijelilo je Stambenoj zgradi Svetosavska broj 16. Drugo mjesto i nagrada od 150 KM pripala je Stambenoj zgradi C91/2 Tina i treće mjesto i nagrada od 100 KM pripalo je Stambenoj zgradi u ulici Knez Mihajlova bb.

Specijalnu nagradu od Turističke organizacije opštine Trebinje za uređenje svog prostora u cilju očuvanja čovjekove okoline, turizma i ekologije u iznosu od 200 KM dobio je Ranko Petijević.

Ranko Petijevic

Ranko Petijević je ovom prilikom sav novčani iznos od nagrade poklonio Udruženju djece i roditelja sa posebnim potrebama u Trebinju.

Ove godine u akciji "Ljepše Trebinje za ljepšu Srpsku" prijavljeno je 23 kandidata, do toga 13 dvorišta, 6 balkona i 4 kultivisana gradska prostora.

cicibani