"Sinoć nisi bila tu, da mi malo snage daš...“, reči su pesme, kojom je najveća estradna zvezda regiona, Zdravko Čolić pozdravio preko 20.000 Banjalučana na banjalučkom Trgu Krajine.

zdravko colic banjaluka

Najstarije i najmlađe generacije jednoglasno su pevale hitove za sva vremena poput „Mađarice“, „Čija je ono zvijezda“, „Glavo luda“, „Produži dalje“, „Ti živiš u oblacima mala“, kao i one novijeg datuma „Okano“, „Merak mi je“, „Javi se, javi se“, „Dajte nam svega“ i mnoge druge.

Pojedini obožavaoci su na binu bacali cveće. Parovi su se uz stihove prisećali mladosti, a bilo je i onih koji su uz pojedine pesme pustili i poneku suzu.

Koncert je deo turneje, koja nosi naziv po poslednjem albumu „Kad pogledaš me preko ramena“, a nezapamćenom spektaklu doprineli su velika bina, led ekrani, najmodernije ozvučenje i scenski nastup obogaćen specijalnim pirotehničkim efektima i vatrometom.

Koncert nije bio dovoljan da najveća muzička zvezda ovih prostora izvede sve pesme, koje su ostavile traga u karijeri dugoj više od četiri decenije.

Najavljen kao noć za pamćenje, koncert je opravdao sva očekivanja brojne banjalučke publike. BLIC