Predsednik FSS Tomislav Karadžić i sada je već izvesno, novi selektor fudbalske reprezentacije Siniša Mihajlović, izašli su iz prostorija Saveza na Terazijama sa informacijom da se 15. maja očekuje zvaničan potpis ugovora. Mihajlovic

"Od 11 sati prepodne advokati pregledaju sve članove ugovora, ostaje još da se reše neke tehničke stvari, i nadam se da ćemo ispoštovati datum koji smo zacrtali", rekao je Karadžić.

Mihajlović je na početku razgovora sa medijima bio zatvoren, ali je kasnije rekao i nešto više.

"Pregovori su još u toku. Čekamo da se reše još neka tehnička pitanja", rekao je Mihajlović pre nego što je počeo da priča o novom angažmanu.

Mladi stručnjak je potvrdio da već razmišlja kao selektor.

"Dva meseca već pratim igrače, volim neke stvari da radim unapred. Bez obzira da li na kraju budem selektor ili ne, to je moj način rada", kaže Mihajlović.

Po hrvatskim medijima su se već pojavile priče da se "vatreni" više plaše njega nego reprezentacije Srbije.

"Ne znam, to mi nije poznato, Mihajlović nije na terenu, već je trener, bilo bi bolje da se plaše igrača. Što se mene tiče, ne plašim se Bilića zato što smo prijatelji, više me interesuju hrvatski igrači", poručio je Miha.

Mihajlović je takođe potvrdio da je održao razgovore sa jednim brojem igrača na koje računa u budućnosti.

"Razmišljamo o podmlađivanju, gledali smo već neke igrače i u inostranstvu, kao i u Srbiji. Interesantni su mi svi igrači koji mogu da igraju za Srbiju, bez obzira iz koje su lige", istakao je za kraj novi selektor "orlova".  BLIC