Večeras je u Klubu prijatelja umjetnosti „Atanasije Popović“ otvorena druga samostalna izložba fotografija Slavenka Vukasovića pod nazivom “La bicyclette”.

Otvorena izlozba fotografija Slavenka Vukasovica

Izložbu je svečano otvorio poznati trebinjski fotograf i snimatelj Radoje Elez.

Na izložbi su prikazane fotografije bicikala i biciklista koje je autor snimio u Holandiji – zemlji sa najviše bicikala u Evropi, a cilj izložbe je promovisanje biciklizma i u našem regionu.

"Inspirisan viđenim u Holandiji i koristeći svoja znanja iz fotografije, odlučio sam da napravim mali  korak u promociji biciklizma, ponajprije u našem lijepom Trebinju,  a zatim i šire. Izložba "La bicyclette" nije klasična izložba - ona ne sadrži tehnički i umjetnički savršene fotografije, već ona nosi priču kako je tamo "kod njih" i kako bi slično moglo biti kod nas", istakao je Slavenko Vukasović i dodao, "Izreke poznatih ljudi o biziklima su tu da dopune bicikl-atmosferu i da vas podstaknu da počnete razmišljati o vožnji bicikla"

Fotografije sa izložbe "La bicyclette" - Slavenka Vukasovića, možete pogledati svakim danom u radnom vremenu Kluba prijatelja umjetnosti „Atanasije Popović" u narednih mjesec dana.