U srijedu, 25. aprila 2012. u Narodnoj biblioteci u Trebinju sa početkom u 19:00 časova na klupskoj izložbi fotografija sa simboličnim nazivom „Neka bude svjetlo“ svoje najbolje fotografije predstaviće 35 autora – članova Foto-kino kluba Trebinje. Na izložbi će biti dodijeljene i diplome polaznicima dvomjesečnog kursa fotografije koji je organizovao ovaj klub, kao i diplome za najuspješnije izlagače. Izložba će biti otvorena za posjetioce svakog radnog dana u terminu rada Narodne biblioteke.

Neka bude svjetlo

Obnovljeni Trebinjski foto klub uspješno radi već 7. godinu i njegovi članovi su zabilježili značajne uspjehe na izložbama fotografije u zemlji i inostranstvu.
Iz kluba dolazi i najava novih dešavanja. Početkom maja slijedi samostalna izložba fotografija Slavenka Vukasovića, a ljeto će i ove godine biti veoma „vruće“ – naime od 23-28. jula održaće se Trebinjski dani fotografije III – 2012. na kojima će se okupiti veliki broj ljubitelja fotografije iz zemlje i inostranstva. U programu ove manifestacije i ove godine biće foto radionice, izložbe fotografija, foto safariji, itd.