Policijski službenici PS Trebinje su juče  oko 15,30 časova, na magistalnom putu M-6 Trebinje – Nikšić, u mjestu Banjevci, opština Trebinje, prilikom redovne kontrole saobraćaja, zaustavili i kontrolisali putnički automobil “Mercedes“, kojim je upravljao S.M., iz Trebinja, putnički automobil „Golf“, kojim je upravljao G.S., iz Trebinja i putnički automobil „Pasat“, kojim je upravljao S.G., takođe iz Trebinja. Prilikom pregleda vozila, policijski službenici su uočili da se u vozilu nalaze cigarete, za koje vozači nisu posjedovali propratnu dokumentaciju.

Oduzete cigare

Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto ukupno 10 paketa cigareta „Ronhil“, odnosno 500 boksova „šteka“, ukupne tržišne vrijednosti oko 16000 KM i to:

- u vozilu „Golf“ pronađena su četiri paketa  cigareta.

- u vozilu „Pasat“ pronađena su dva paketa cigareta.

- u vozilu „Mercedese“ pronađene su četiri paketa cigareta.

Pored vozača navedenih automobila, slobode je lišeno i lice sa inicijalima S.G., koji se dovodi u vezu sa izvršenjem djela.

Oduzete cigare (1) U toku je dokumentovanje KD Nedozvoljena trgovina protiv osumnjičenih i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu Okružnom tužilaštvu Trebinje.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje, su u protekla tri mjeseca, dokumentovali pet krivičnih djela Nedozvoljene trgovine i oduzeli ukupno 43 paketa cigareta, ukpne tržišne vrijednosti oko 80.000 KM.

Oduzete cigare (2)