Policijski službenici  su juče, 14.03.2012.godine, nakon dokumentovanja, Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili tri Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv pet lica za počinjenih pet krivičnih djela, izvršenih u proteklih sedam dana.

Dva Izvještaja dokumentovali su policijsi službenici PS Trebinje i to:
-    jedan Izvještaj protiv  A.M., A.P. i S.M., svi iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Nasilničko ponašanje. Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni, 09.03.2012.godine, oko 02,30 časova, fizički napali i nanijeli tjelesne povrede LJ.I.
-    drugi Izvještaj  protiv M.Č., iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Laka tjelesna povreda i KD Ugrožavanje sigurnosti. Postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni, 08.03.2012.godine, oko 16,15 časova, nakon kraće rasprave sa Ž.P., udario njegovu majku B.P. a zatim prijetio upotrebom vatrenog oružja-pištolja Ž.P.

Policijski službenici PS Bileća su Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili Izvještaj protiv J.D., iz Bileće, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Izazivanje opšte opasnosti i KD Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni, 10.03.2012.godine, oko 02,00 časova, u ulici Srpske vojske, u Bileći, nakon kraće rasprave između više lica, ispalio više hitaca iz pištolja, od kojih je nekoliko hitaca pogodilo u krovnu konstrukciju benzinske pumpe.