Fudbaleri Leotara ni devetu utakmicu za redom nisu osjetili slast pobjede. Iako ništa u prvih 30 minuta nije nagovještavalo takav ishod, Trebinjci su pretrpili pravi debakl od Zvijezde - 4:1 (3:1). Ponovo su Trebinjce bodova koštale sopstvene greške, koje jednoj ozbiljnoj ekipi ne smiju da se dese. Bar ne 4-5 puta na jednoj utakmici. Cijeli sistem koji je dobro izgledao u prvih 30 minuta, zbog nespretnosti se srušio kao kula od karata i to za svega šest minuta. Ponovo se ponavaljaju stare greške, koje se već sada ne mogu svrstati u slučajnosti, jer slučajnosti se ne dešavaju tako često.

Prvih pola sata Leotar je igrao vrlo dobro. Kontrolisao je igru, imao inicijativu, bio u par navrata blizu postizanja gola, ali bez kvalitetnog završnog pasa. A onda su počele da se dešavaju stvari koje prate Leotar poput uroka. Husić je izveo slobodan udarac sa 30 metara, šutirao u golmanovu stranu, a lopta prolazi ispod slabo postavljenog Boška Milenkovića. Bio je to hladan tuš za Trebinjce, ali su za dva minuta vratili utakmicu u egal. Vladimir Todorović je izveo korner, a Semjon Milošević je zakačio loptu, koja je skrenula u gol. Međutim samo dva minuta kasnije, igrači Leotara gube jednu loptu u blizini šesnaesterca, Ognjen Đelmić dodaje do Amira Hamzića, koji volej udarcem pogađa za novo vođstvo. Treći gol Zvijezda je postigla u 43. minutu, Šaraba je izgubio jednu loptu na llijevoj strani, brzonogi Đelmić je utrčao u šesnaesterac i uz malo oklijevanja poslao loptu kroz noge Milenkoviću.

Na poluvremenu je Borče Sredojević promijenio golmana i umjesto indisponiranog Milenkovića u igru poslao dvadesetjednogodišnjeg Mladena Kukriku. U drugom dijelu bilo je vidljivo da su plavo-bijeli skroz pali, da ni oni sami nisu vjerovali u preokret. U 64. minutu Samir Nuhanović je izveo slobodan udarac sa lijeve strane, lopta je zakačila štopera Leotara Semjona Miloševića i završila iza leđa Kukrike.(Tekst:Fk Leotar/TrebinjeLive)