Povodom 5 godina svog postojanja, sinoć je u SD „Miloš Mrdić“ Plesni klub „Maris“ iz Trebinja priredio Godišnji koncert.
Na večerašnjem nastupu „Marisa“, održanim pod pokroviteljstvom Opštine Trebinje, ljubitelji plesa iz Trebinja imali su priliku da uživaju u prepoznatljivim koreografijama savremenih igara, kao i novim plesnim numerama u latinoameričkim ritmovima, te numerama neoklasičnog baletskog izraza.

Osnivač i frontmen „Marisa“ Slaviša Sredanović, nakon koncerta je izjavio: „Od oktobra prošle godine sam u Beogradu, na Akademiji škola igre, čuvene Ašhen Ateljanc. Ostajem do juna i kad se vratim u Trebinje nastojaću da naučeno u Beogradu, primjenim ovdje.“ Sredanović ističe da u njegovom odsustvu, „Maris“ vode i njegove tri asistentkinje – Sandra Vreća, Jovana Kraljević i Ana Pešut - koje sa uspjehom rade sa brojnim članovi kluba, te da je večerašnji koncert njihova zasluga.

Plesni klub „Maris“, na čijem repertoaru su, uglavnom, savremeni plesovi, trenutno okuplja stotinjak članova različitih uzrasta.
Na večerašnjem koncertu, kao gosti „Marisa“, nastupili su polaznici škole baleta „Amadeus“ iz Trebinja. (tekst: sajt Opštine Trebinje/foto:TrebinjeLive)

Više fotografija uskoro pogledajte na našoj fb stranica https://www.facebook.com/trebinjelive11

[gallery]