Danas je na adresi Dubrovački put br.1 u Trebinju otvorena četrdesettreća dm prodavnica u BiH. Cjelodnevni program otvaranja počeo je u 09:00 časova, te su kupci mogli uživati u brojnim aktivnostima i pogodnostima.

Povodom otvaranja prve prodavnice u Trebinju dm je donirao 2000 KM Javnoj ustanovi za odgoj djece "Naša radost". Poklon ček od dm predstavnika u 12:00 h preuzela je vaspitač gospođa Radenka Butulija, prisustvovao je i načelnik opštine Dobroslav Ćuk

Svi dm kupci su se dobro zabavljali, a oni čiji je račun iznosio 20 KM isprobali su sreću zavrtivši kolo sreće s mnogobrojnim nagradama. Na dan otvaranja dm je kupcima za svaku kupovinu iznad 30KM poklonio pamučni ceker.

Dm je za sve stanovnike Trebinja organizovao i nagradnu igru u kojoj najsrećniji mogu osvojit jednu od atraktivnih nagrada: Laptop Lenovi, digitalni fotoaparat Canon Powershot i 10 dm poklon paketa.

Lokacija raspolaže sa oko 400mprodajnog i skladišnog prostora. Otvorena je svakim radnim danom i subotom od 09:00 do 21:00 sati, dok je nedjelja neradni dan. Dm prodavnica nudi širok asortiman proizvoda različitih robnih marki iz područja zdravlja i ljepote, domaćinstva, kozmetike, njege beba i mnoge druge proizvode.

Posjetite novu dm prodavnicu u Trebinju i postanite dio čarolije nezaboravne dm kupovine!

[gallery]