Veselin Milidragović, otac dječaka koji su sinoć nastradali u požaru u trebinjskom naselju Gradina, zadobio je teške povrede šake i danas je iz Opšte bolnice Trebinje prebačen u mostarsku bolnicu, potvrđeno je u trebinjskoj bolnici.

Portaprol ove zdravstvene ustanove Biljana Bogdanović rekla je da je Milidragović zadobio posjekotine nerava i tetiva na desnoj šaci zbog čega je prebačen u mostarsku bolnicu, jer takve intervencije može da radi neurohirurg ili plastični hirurg.Ona kaže da roditelji nisu zadobili opekotine, ali je majka sinoć u trebinjsku bolnicu primljena u stanju šoka, a otpuštena je iz ove zdravstvene ustanove nakon nekog vremena.

Dječaci od godinu i po i tri godine sinoć su oko 17.00 časova nastradali u požaru koji je izbio u privatnoj kući. Prema nezvaničnim saznanjima, uzrok požara je žar koji je ispao iz šporeta.

U trenutku nesreće roditelji dječaka su nakratko izašli da bi očistili snijeg ispred kuće.
Portparol Okružnog tužilaštva Trebinje Srđan Vukanović je potvrdio da je obdukcija pokazala da je smrt dječaka nastala usljed gušenja ugljen-monoksidom. Tačni uzroci ove nezapamćene tragedije u Trebinju biće poznati nakon vještačenja

(Srna/TrebinjeLive)