Stanovnici naselja Gučina, Police, Tina svakodnevno prolaze kroz ulicu koja nema javnu rasvjetu i asfalt, ali zato ima nasipe i smeće. Kroz ulicu  dnevno prođe veliki broj automobila i pješaka, a predviđena je za gradnju Istočne zaobilaznice. Iako je gradnja trebala da počne jos prošle godine, od istočne zaobilaznice ni traga ni glasa.

Zaobilaznice nema, ali zato su tu rupe, lokve, nasipi, smeće, maršinerija.......prava deponija.
Zaobilaznica se gradi već 25. godina, ali nikako da se izgradi. Nasipe kraj puta niko ne uklanja, asfalt se jednom godišnje opravi, A RASVJETE NEMAMO NIKAKO.
Opština ćuti, inspekcija ne radi svoj posao, a MI neprestalno tražimo rješenje ovoga problema" rekli su za našu stranicu stanovnici ovih naselja......

"Kada su kiše ili evo vidiš sada snijeg, da bog sačuva je.... niti možeš vamo ni tamo. Ja imam dvoje djece, druga su smjena, vjerujte mi bojim se za njihovu bezbjednost, jer se vraćaju po noći iz škole, ulicom koja nema rasvjetu ni normalan asfalt, a auta jurcaju ko luda"......

Problem ove ulice su i velike količine nasipa koje tu stoje godinama i niko ih ne uklanja, evo sad su krpili put, isto koda nisu, prvom kišom se stvore nove rupe na putu, rekao je za Trebinje Live čovjek koji želi da ostane anoniman.

Foto/arhiv