Danas  su se u prodaju pustile karte za međunarodnu prijateljsku utakmicu između FK "Leotar" i FK "Crvena Zvezda" iz Beograda.

Po cijenama karata za ovaj meč i praznom stadionu tokom ligaških utakmica mnogi dolaze na mišljenje da uprava Leotara počinje snimanje filma “Nema problema 2”. Cijena ulaznica je nevjerovatnih 8KM, a za djecu do 15 godina 3KM. Trenutna situacija u FK Leotar sve više liči na Film “Nema problema” u režiji Miće Miloševića i scenariste Siniše Pavića.
Ovdje ćemo uporediti dešavanja u filmu "Nema problema" i FK Leotar

"Direktor jednog preduzeća zapada u neprilike kada se ispostavi da radnicima ne mogu da budu isplaćeni lični dohoci. Šta da se radi kad su milijarde otišle na izgradnju fudbalskog stadiona koji je sada prazan, a banka neće da odobri nove kredite za besmislene investicije. Možda će prazan stadion ipak moći da ispuni popularna pjevačica Lepa Brena, ali put do ostvarenja te ideje ispunjen je mnogim peripetijama i problemima junaka filma. Milojko Pajković i Milenko Pantić samovoljno određuju cijenu karte od 50 000 din. Na kraju filma završavaju u zatvoru.

U FK LEOTAR-U:

Leotar zapada u neprilike kada se ispostavi da fudbalerima ne mogu da isplate plate. Loše igre Leotara ispraznile su stadio "Police". Možda će prazan stadion moći da ispuni najtrofejniji srpski klub Crvena Zvezda.

Pogledajte video od 77 minuta.

Nadamo se da uprava Leotara neće završiti kao Milenko Pantić i Milojko Pajković.