Nakon sedam dana priprema, tim Leotara polako dobija obrise za sledeću sezonu. Nakon što je nekoliko fudbalera bilo na probi za sada su trojica od njih zadovoljila. To su: Aleksandar Bajat, Aleksandar Stojanovski i Milan Zorić, sa kojima će u narednom periodu biti potpisani ugovori.

  Milan Zorić (24) je stigao iz Laktaša, a može igrati na mjestu štopera i desnog beka. Aleksandar Bajat (24) igra na mjestu zadnjeg veznog. Radi se o snažnom igraču, koji je stigao iz Novog sada, a nastupao je ranije za Palić i Inđiju. Za mjesto u napadu u narednoj polusezoni konkurisaće brzonogi Makedonac Aleksandar Stojanovski (28), a igrao je za Sileks, Pobedu, Belasicu, Milano Kumanovo.

Nakon probe u jednom kiparskom prvoligašu u Trebinje se vratio Dragan Vuković, a od ponedeljka treninzima će se priključiti i Ognjen lekić, bivši igrač Leotara, koji je poslijednjih godinu dana igrao u Rumuniji, kao i Gershon Akuffo, koji je u subotu stigao iz Gane. U Leotar se vratio i Milorad Cimirot, koji je ponikao u Leotaru, a stigao je iz gatačke Mladosti.