Trebinjska policija je na osnovu raspisane potrage lišila slobode B.M. iz ovog grada zbog sumnje da je sa još jednim licem opljačkao sportsku kladionicu “Betlive” u Trebinju.

U saopštenju Centra javne bezbjednosti Trebinje navodi se da su B.M. i D.P. 24. novembra u 18.15 časova maskirani ušli u kladionicu i uz prijetnju upotrebe pištolja od radnice ukrali približno 1.000 KM i pobjegli.

Policija je, prilikom pretresa prostorija, koje je koristio osumnjičeni, kao i prostorije gdje se osumnjičeni nalazio prilikom lišavanja slobode, pronašla i oduzela automatsku pušku.

Drugoosumnjičeni D.P. je lišen slobode 25. novembra prošle godine i uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predat Okružnom tužilaštu Trebinje, dok je za B.M. raspisana potraga i preduzete mjere i radnje s ciljem njegovog pronalaženja i lišavanja slobode.

Pripadnici CJB Trebinje su B.M. predali u nadležnost Okružnog tužilaštva Trebinje.

Prema nezvaničnim saznanjima, slobode je lišen Blažen Mišković, a ranije Dejan Pribišić.

Od ukupno osam prijava krivičnih djela razbojništva u 2011.godini, policijski službenici CJB Trebinje su rasvijetlili, dokumentovali i Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili šest izvještaja protiv devet lica od kojih pet povratnika u izvršenju krivičnih djela i jednog maloljetnika.

Tekst: (Novitalas.com)