Po prvi put u svojoj 25-ogodišnjoj karijeri jedna od najpoznatijih beogradskih grupa 'Legende' nastupila je i u Mostaru, i to na tradicionalnom Božićnom koncertu koji organizuju Srpsko pjevačko i kulturno – umjetničko društvo Gusle iz Mostara i Srpsko prosvjetno i kulturno – umjetničko društvo Prosvjeta Gradski odbor Mostar.

Velika dvorana doma herceg Stjepan Kosača za dva dana bila je rasprodana, pa je sa dragim gostima dogovoren još jedan nastup za 09. januar, na istom mjestu. Iako se noć prije činilo da nijedan koncert ne može nadmašiti onaj Božićni, pa makar to bile i 'Legende', drugi koncert bio je onaj koji će se zasigurno pamtiti.

Rasplesana publika je ovacijama i gromoglasnim aplauzima često prekidala pjesmu Ivana Milinkovića, koji nam kaže da jedva čeka da opet zapjeva u Mostaru. Imali su očekivanja prije koncerta, došli su otvorenog srca i pružene ruke prijateljstva, a vratili su se kući ispunjenih očekivanja i sa nadom da će uskoro opet gostovati u našem gradu.Tekst/foto:(EZHiP)