Na velikom tradicionalnom Božićnom koncertu, koji organizuju Srpsko pjevačko i kulturno – umjetničko društvo Gusle Mostar i Srpsko prosvjetno i kulturno društvo Prosvjeta Gradski odbor Mostar, u HD herceg Stjepana Kosače u Mostaru, nastupiće poznata beogradska grupa “Legende”. Svečani koncert će se održati 08. januara, s početkom u 19 časova.

“Ispunjeni smo radošću koje nosi zadovoljstvo da grad zavidne ljepote i umjetničkog stvaralaštva brojnih generacija poput Mostara, želi da čuje i vidi grupu 'Legende'. Koncertu se radujemo na način na koji kakva pozorišna trupa bude radosna pred premijeru djela do čijeg prikaza joj je mnogo i iz duše stalo. Očekujemo da ćemo punoću naše ljudske i umjetničke duše pjesmom vjerno oslikati na našem prvom koncertu u nama izuzetno dragom gradu. Najiskrenije smo zahvalni organizatoru na pozivu”, kažu članovi Legendi pred njihov prvi nastup u Mostaru.
A da je nastup jednako željno očekivan i među publikom svjedoče najavljeni dolasci njihovih obožavalaca iz cijele BiH, koji će doći organizovano u autobusima. Upravo zbog toga je neophodno da svi oni koji nemaju namjeru propustiti ovaj veliki događaj ulaznice preuzmu u vinoteci Wine&More (Stari most 3) ili u prostorijama SPCO Mostar (Konak 7), kako bi na taj način sebi osigurali mjesto na koncertu.(EZHiP)