Svim građanima Trebinja želimo uspješnu Novu godinu, uz želju da predstojeće praznike provedu u dobrom zdravlju i raspoloženju.

Poštovani sugrađani,
Završila se još jedna kalendarska godina za koju možemo reći da je bila opterećna brojnim izazovima, posebno u ekonomskoj sferi, ali i dobrim dijelom uspješna za našu lokalnu zajednicu i njene stanovnike.
Više je razloga da budemo zadovoljni, a mi u lokalnoj samoupravi imamo obavezu više da i u uslovima evidentne globalne ekonomske krize, čiji negativni efekti su se odrazili i na našu zajednicu, istrajemo u namjerama da dostignemo postavljene ciljeve i zadatake.
Naš cilj, da, kvalitet života građana opštine Trebinje, i pored svih teškoća, održimo na zadovoljavajućem nivou, je u velikoj mjeri ostvaren.
U godini za nama, nastavili smo da izgrađujemo i uljepšavamo naš grad, podižemo nivo komunalnih usluga, realizujemo značajan broj planiranih investicija, podjednako važnih za sve građane.
Uprkos, najavljenim, još nepovoljnijim ekonomskim uslovima, i u naredoj godini planiramo da nastavimo sa realizacijom nekih, već započetih projekata, ali i otvaranje novih, usmjerenih na obezbjeđenje boljih uslova života svih građana Trebinja.
Zasigurno, vrijeme koje dolazi nosi sa sobom novo breme i poteškoće, i nove prepreke bržem razvoju naše zajednice. Zato, posebno, težište svih naših aktivnosti moramo staviti na oblast obezbjeđivanja novih razvojnih investicija i zapošljavanja.
Poštovani sugrađani,
Čestitajući vam Novu 2012. godinu, uz želju da bude bolja i uspješnija od prethodne, vjerujemo da ćemo svi imati više stvaralačke inicijative, više strpljenja, hrabrosti i volje za veću društvenu odgovornost i da ćemo samo u partnerstvu i zajedničkim snagama istrajati na onom što smo započeli.
Volimo i gradimo i dalje naše Trebinje i dio sebe ugradimo u njegovu budućnost, kako bi i dalje bilo poželjno mjesto za život, grad kakav zaslužuju njegovi stanivnici.
Srećna Nova 2012. godina.