Novogodišnja čestitka načelnika i predsjednika Opštine Trebinje

TREBINJELIVE 30. 12. 2011. - 10:37h

Svim građanima Trebinja želimo uspješnu Novu godinu, uz želju da predstojeće praznike provedu u dobrom zdravlju i raspoloženju.

Poštovani sugrađani,
Završila se još jedna kalendarska godina za koju možemo reći da je bila opterećna brojnim izazovima, posebno u ekonomskoj sferi, ali i dobrim dijelom uspješna za našu lokalnu zajednicu i njene stanovnike.
Više je razloga da budemo zadovoljni, a mi u lokalnoj samoupravi imamo obavezu više da i u uslovima evidentne globalne ekonomske krize, čiji negativni efekti su se odrazili i na našu zajednicu, istrajemo u namjerama da dostignemo postavljene ciljeve i zadatake.
Naš cilj, da, kvalitet života građana opštine Trebinje, i pored svih teškoća, održimo na zadovoljavajućem nivou, je u velikoj mjeri ostvaren.
U godini za nama, nastavili smo da izgrađujemo i uljepšavamo naš grad, podižemo nivo komunalnih usluga, realizujemo značajan broj planiranih investicija, podjednako važnih za sve građane.
Uprkos, najavljenim, još nepovoljnijim ekonomskim uslovima, i u naredoj godini planiramo da nastavimo sa realizacijom nekih, već započetih projekata, ali i otvaranje novih, usmjerenih na obezbjeđenje boljih uslova života svih građana Trebinja.
Zasigurno, vrijeme koje dolazi nosi sa sobom novo breme i poteškoće, i nove prepreke bržem razvoju naše zajednice. Zato, posebno, težište svih naših aktivnosti moramo staviti na oblast obezbjeđivanja novih razvojnih investicija i zapošljavanja.
Poštovani sugrađani,
Čestitajući vam Novu 2012. godinu, uz želju da bude bolja i uspješnija od prethodne, vjerujemo da ćemo svi imati više stvaralačke inicijative, više strpljenja, hrabrosti i volje za veću društvenu odgovornost i da ćemo samo u partnerstvu i zajedničkim snagama istrajati na onom što smo započeli.
Volimo i gradimo i dalje naše Trebinje i dio sebe ugradimo u njegovu budućnost, kako bi i dalje bilo poželjno mjesto za život, grad kakav zaslužuju njegovi stanivnici.
Srećna Nova 2012. godina.

Komentari

evo ja imam plan onu slikui sampanjcem da nju slikam ili nesto sto je dobro ne mogu bas sve je tesko

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Povezane vijesti
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja