Na groblju u Policama sahranjen je jedanaestogodišnji dječak Ognjen Gudelj. Posljednjem ispraćaju "GENERALA" koji je skoro dvije godine vodio herojsku bitku sa bolešću prisustvovalo je više hiljada građana Trebinja.

Od Ogija su se oprostili članovi njegove porodice,  njegovi drugari iz razreda, Administratori grupe Pomozimo Ogiju i mnogobrojni građani Trebinja.

Opraštajući se od Ogija, prijatelj porodice Gudelj Dragan Simović istakao je da su u borbi za Ognjenov život pomjerene granice ljudskih moći.

"Naš Ognjen, preveliki i plemeniti čovjek u dječijem tijelu iskazao je nesvakidašnju snagu i prkosio bolesti koje se ni najmanje nije plašio, a njegovi roditelji Velimirka i Mario Gudelj životne uloge majke i oca uzdigli su na pijedestal ponosa i pokazali da je roditeljstvo najveći oblik u ljudskom rodu. LJudska dobrota i plemenita energija sa svih strana, koju je Ognjen sabrao u ogromnom broju i količini sa samo 11 godina, nije odavno zabilježena na ovim prostorima", rekao je Simović.

On je podsjetio da je Ognjen za vrijeme svog prekratkog života probudio humanost kod ljudi širom Republike Srpske, BiH i inostranstva.

U ime Adminstratora i svih članova grupe govor je održala Brankica Ševo Lučić.

Armija je ispratila svoga Generala, Trebinje je ostalo u suzama...........

Sahrani su prisustovali predstavnici Opštine Trebinje, Almir Čehajić - Batko,.....

Porodica Ognjena Gudelja zahvalila je svim humanim ljudima što su bili uz njih i njihovog sina kada je bilo najteže i pomogli im u Ognjenovoj borbi za život.

OGNJENE, LAKA TI CRNA ZEMLJA:(((((((((((((

Srna/Trebinjelive