Na sjednici užeg rukovodstva koja je održana u utorak 20. decembra, odlučeno je da dođe do sporazumnog raskida saradnje između FK „Leotar“ i trenera Bogdana Koraka. Takođe, na istoj sjednici donesena je odluka da novi trener Leotara bude Borče Sredojević. Sredojević je već bio trener Leotara u jesen 2009. godine, a između ostalih bio je trener Kozare, Nafte, Primorja, a dugo godina je prvi pomoćnih selektora bh. reprezentacije.

Osim trenera Leotar je dobio i novog sportskog direktora. To mjesto ostalo je upražnjeno od petog kola, kada je smijenjen Rajko Ćapin, a u narednom periodu obavljaće ga Željko Radović, kapiten šampionske generacije Leotara i igrač koji je gotovo cijelu karijeru proveo na Policama.

Poslijednjih dana se mnogo pisalo i govorilo o dolascima i odlascima iz Leotara. Želimo da ovim putem obavijestimo javnost, da do sada ni jedan fudbaler nije stigao u Leotar, niti je pregovarano sa nekim. Cijeli posao oko dovođenja i odlaska igrača biće povjeren treneru i sportskom direktoru.

Fk Leotar