IZLOŽBA RADOVA SA „SUNČANIH RADIONICA“

TREBINJELIVE 03. 12. 2011. - 14:55h

Povodom 3. Decembra, Međunarodnog dana invalida danas je u Trebinju priređena izložba ručnih radova djece i omladine sa posebnim potrebama nastalih u radionicama Udruženja „Sunce nam je zajedničko“.

Mijat Šarović, izvršni direktor ovog Udruženja istakao je da se u zadnje vrijeme odnos prema osobama sa invaliditetom dosta promijenio.
„Današnja izložba predstavlja jednu u nizi aktivnosti koju provodimo u sklopu projekta Osobe sa invaliditetom u središtu društvene kohezije „Sunčane radionice“ zajedno sa Centrom za Socijalni rad Trebinje, a u cilju promocije prava na zapošljavanje osoba sa invaliditetom“, dodao je Šarović.
Današnja izložba je posljednja u ovoj godini, a 5. decembra planirano je održavanje okruglog stola o dosadašnjim razultatima projektnih aktivnosti i buduće saradnje,u okviru razmjene iskustava Trebinja i Nikšića.
Projekat „Sunčana radionica“provode Centar za Socijalni rad trebinje, Udruženje roditelja djece i omladine saposebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ iz Trebinja, upartnerstvu sa Zavodom za zapošljavanje Nikšić i Centrom za pomoć licima ometenimu psihofizičkom razvoju iz ovog grada, a finansiranog od strane Evropske unije.

http://www.trebinje.rs.ba/

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Povezane vijesti
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja