TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE TREBINJE NA SAJMU TURIZMA U KRAGUJEVCU.

TREBINJELIVE 01. 12. 2011. - 12:42h

U hali kragujevačkog Šumadija sajma je u periodu od 24. do 26. novembra održan „III Međunarodnoi sajam turizma i seoskog turizma“, na kome je aktivno učešće uzela Turistička organizacija opštine Trebinje.
Sajam je okupio preko 70 izlagača – nacionalne, regionalne i gradske turističke organizacije, zatim turistički centri, banje, uposlenici seoskog, lovnog i ribolovnog turizma, kao i turističke agencije, koje su uoči početka zimske sezone i predstojećih praznika predstavili svoju ponudu.
Brojnim posjetiocima sajma, aktivno i putem raznovrsnog promotivnog materijala predstavljena je turistička ponuda opštine Trebinje ( kulturno – istorijsko naslijeđe, manastiri i vjerski objekti, vinarije, sportske i kulturne manifestacije, izletišta, smještajni kapaciteti, gastronomija…).

TOOT
Prvog dana sajma, u 11 časova, u Medija centru na kragujevačkom Šumadija sajmu, potpisan je “Protokol o saradnji” između Turističke organizacije opštine Trebinje i Gradske turističke organizacije Kragujevca.
Cilj potpisivanja “Protokola o saradnji” je unapređenje međusobne saradnje u oblasti privrede, posebno turizma, obrazovanja kulture, sporta i ugostiteljstva, kao i razmjena iskustava u funkcionisanju Turističkih organizacija i lokalne samouprave.
Po opštoj ocjeni, bio je ovo još jedan zapažen i izuzetno kvalitetan nastup Turističke organizacije opštine Trebinje, koji bi trebao doprinijeti boljoj posjeti turističkim destinacijama Trebinja u narednom periodu.
www.trebinjeturizam.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Povezane vijesti
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
10.000+
dnevnih
posjeta
300.000+
mjesečnih
čitanja
750.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.300+
fejsbuk
sviđanja