Trenutno važi za najpoznatiju i najaktivniju trudnicu u regionu. Inače i pre trudnoće pažnju medija privlačila je svakim svojim korakom, pesmom, izlaskom, verenikom... Ovo je 10 malo poznatih stvari o Severini Vučković.

Severina

GLUMICA, PEVAČICA, MANEKENKA

Prvi put je nastupala sa deset godina u mjuziklu "Frane štrapalo". Osim kao pevačica tokom karijere bila je manekenka, voditeljka, glumica.

SLABO OBRAZOVANJE

Seve ima završenu samo osnovnu školu. Upisala je Srednju glazbenu školu u Splitu, ali je zbog ljubavi prema muzici "zagazila" u profesionalne vode pre nego što je maturirala.

MERLINKA

Često je bila u ulozi fatalne Merlin Monro, tokom nastupa i u jednom njenom muzičkom spotu. Poslednje poistovećivanje imala je u nedavno snimljenoj reklami za obuću MASS gde je preuzeta tema iz filma "Sedam godina vernosti".

PORODICA

Severina Vučković je rođena 1972. godine u Splitu u radničkoj porodici Ane i Severa Vučkovića. Ima dve starije sestre – Zdenku i Maru. Na turskom Severina znači "ona koja voli".

DETINJSTVO

Malo je poznato da je Seve muziku zavolela upravo zbog straha. Jednom je ispričala da se veoma plašila da bude sama kod kuće dok su roditelji radili, a sestre bile u školu. U tim trenucima ona se zatvarala u jednu sobu i pevala bebama, lutkama.

KUĆNO IZDANJE

Od kada je u drugom stanju najčešće po kući nosi udobne papuče i majice s rupom.

FEJSBUK

Njena zvanična fan stranica na fejsbuku ima više od 200.000 obožavaoca. Koliki je profesionalac u svom poslu pokazala je kada je najvernije poštovaoce svog rada odlučila da obraduje u vidu fotografija koje su nastale u saradnji sa sve traženijim hrvatskim umetnikom Zigmanom.

SEKSI

Od kada je ostala u drugom stanju Severinu stalno prograšavaju za najseksi trudnicu, buduću mamu. Ona kaže da joj to lično prija, ali se uopšte ne trudi oko svog izgleda i nastupa. Potpuno je razmažena, obična žena koja čeka dete.

PICA

Severina, među onima koji su sarađivali sa njom, važi za požrtvovanog radnika, ali šefa. Poslednji put se dokazalam da je "džek" kada je svim statistima tokom snimanja spota za pesmu "Bred Pit" naručila po picu. Severina, prema pisanju medija, nije jela italijanski specijalitet već supu i tikvice.

KREACIJE

Severina aktivno učestvuje u osmišljavanju kostima za nastupe, jer uglavnom sama smišlja i scenario za koncert. Iako još nije razmišljala o modnoj liniji sa svojim potpisom, kaže da kada bi kreirala modeli oni bi bili kombinacija koktel i večernjih haljina sa blesavim pomakom.(Blic)