Sa osam krugova prednosti iza drugoplasirane ekipe Kustošija – CRO, Siniša Petković, Milko Grubač i Predrag Rakić uspjeli su da osvoje prvo mjesto na Internacionalnom turniru u Belom Manastiru.

Ekipa koja je prošlog mjeseca u Splitu osvojila SREBRO proteklog vikenda je na izuzetno jakom međunarodnom turniru u Belom Manastiru osvojila ZLATO i riznicu ovogodišnjih trofeja dodatno upotpunila.

U disciplini vazdušni pištolj ekipa SK LEOTAR RVI je uspjela da upuca 1671 kruga, dok je drugoplasirana ekipa Kustošija upucala 1663 krugova, trećeplasirana ekipa Tenja je upucala 1571 krug. Pojedinačno najbolji rezultat iz ekipe Leotara ostvario je BH šampion Siniša Petković koji je u finalnom raspucavanju sa upucanih 659,2 kruga zauzeo osmo mjesto.

O rejtingu turnira dovoljno govori podatak da su je učešće uzelo 140 strelaca iz 6 Evropskih država. Trenutno svjecki strelac br. 1 u disciplini vazdušni pištolj Zlatić Andrija član reprezentacije Srbije sa upucanih 678.7 krugova osvoio je zlato u muškoj konkurenciji, Andrea Arsović članica beogradskog Partizana sa apsolutnih 400 krugova u osnovnom meču izjednačila je svjecki rekord u disciplini vazdušna puška odnosno sa 501.2 kruga u finalnom meču osvoila zlatnu medalju, medaljama su se okitili Zorana Arunović i Jasna Šekarić članice Crvene Zvezde kao i Dragan Marković i Nemanja Mirosavljev članovi SK Novi Sad 1790.

Pokrovitelj ovog međunarodnog nastupa Streljačkog kluba LEOTAR RVI bila je Opština Trebinje.