U Trebinju je danas otvoren Trgovački centar "Bingo" koji se prostire na 10.000 metara kvadratnih prodajnog prostora, zapošljava preko 100 lica i ima raznovrstan asortiman robe koja je namijenjena, prvenstveno, kupcima iz Trebinja, Herceg-Novog i Dubrovnika.

trebinje bingo

U prisustvu velikog broja građana Trebinja, ali i susjednih mjesta, Bingo je svečano otvorio gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević, koji je istakao da je ovo najveća investicija u našem gradu od devedesetih godina.

"Zajedničkim snagama, uz jedan fer i korektan odnos Gradske uprave i kompanije Bingo, za nepunih 11 mjeseci od ideje došli smo do realizacije i evo danas je veliko zadovoljstvo da otvorimo ovaj objekat", kazao je Vučurević, dodajući da su poslije izgradnje velikog centra kompanije Bingo stigle najave i o zainteresovanosti za izgradnju novih hotela i prerađivačkih pogona.

otvaranje binga trebinje

On je istakao da je veoma značajno i važno za sve Trebinjce što Bingo plasira domaće proizvode na način što otkupljuje višak poljoprivrednih proizvoda, koji imaju zadovoljavajući kvalitet.

"Važno je da smo danas otvorili tržni centar i da smo našim poljoprivrednim proizvođačima širom otvorili vrata da sve svoje poljoprivredne proizvode imaju gdje da plasiraju", napomenuo je Vučurević, naglašavajući da je kompanija Bingo u budžet grada Trebinja inkasirala oko 2,5 miliona KM po osnovu prodaje zemljišta i izdavanja neophodnih saglasnosti.

Prema njegovim riječima, prednost Binga, pored raznovrsnog asortimana proizvoda, jeste i u razlici visine PDV-a u BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori, što će još više privući kupce iz susjednih komšijskih gradova.

Novi centar u svom sastavu ima hipermarket Bingo (5.000m2), koji će osim prehrane imati salon namještaja, salon bijele tehnike i kućanskih aparata, odjeljenja delikatesa, voća i povrća, kao i restoran Bingo sa igraonicom i kuglanu "Brunswick" (1.000 m2), Sport Vision prodavnicu, s.Oliver butik, kladionicu i apoteku, a od marta 2016. godine i prodavnice "New Yorker" i "Deichmann".

otvaranje binga trebinje

"Naši kupci iz Trebinja, Dubrovnika i Herceg-Novog već su osjetili šta je to Bingo, koje su naše cijene i naša ponuda. A sada pružamo još bolju uslugu i širi asortiman. Prilogađavamo se našim kupcima kako na regionalnom, tako i na lokalnom nivou, pa smo to i ovdje uradili", istakla je Tatjana Paunoski, pi-ar kompanije Bingo.

Ona je dodala da su zadovoljni dosadašnjim poslovanjem njihovog objekta u naselju Tini, zahvaljujući se gradonačelniku Trebinja na svesrdnoj podršci.

Za sve građane priređen je bogat kulturno-umjetnički program, degustacije i promocije proizvoda poslovnih partnera Binga, dok su naši najmlađi sugrađani uživali u druženju sa Mašom i medom.

otvaranje binga trebinje

otvaranje binga trebinje

bingo trebinje

bingo otvaranje trebinje

kuglana bingo