Druženjem odbojkaša i odbojkašica svih generacija i revijalnim mečevima, danas je Škola odbojke "Trebišnjica" obilježila prvu godinu rada.

Skola odbojke trebisnjica

Za tu godinu rada stvorena je kvalitetna baza i oformljena ekipa koja će, kako rekoše u klubu, naredne godine već početi da se takmiči.

„Prepuno mi je srce kada vidim brojne odbjkaše svih generacija, predstavnike grada, bivše odbojkaše-veterane, naše drugare iz Odbojkaškog kluba Leotar. Ubijeđen sam da je Trebinje grad odbojke, a siguran sam da će potvrda ovih riječi doći polovinom avgusta kada, povodom krsne slave Trebinja, organizujemo Prvi međunarodni turnir u odbojci na plaži uz pokroviteljstvo grada. U najavi je da će biti pravi spektakl“, rekao je Bojan Novokmet, jedan od trenera u klubu, ali i dvije godine za redom najbolji odbojkaš RS.

Prisutne je pozdravio načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Zoran Milošević i istakao da grad Trebinje ne žali da pomogne mladim sportistima i sportskim kolektivima koji u potpunosti i u najljepšem svjetlu afirmišu svoj grad.

Dan odbojke uveličali su i ponajbolji odbojkaši RS, među njima su bili Rašo Janjić - odbojkaš Jedinstva iz Brčkog, Andrija Divljan - član Mladosti, Vito Tufegdžić iz gatačke Mladosti, ali i mnogi drugi koji su odigrali revijalni meč seniora.

Lijep dan za odbojku u Trebinju i nagovještaj da će ovaj sport u Trebinju biti sve popularniji.