VAŠE OKO – Svi zajedno za ljepše Trebinje

„Vaše oko“ je naziv projekta koji je nastao na osnovu saradnje Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove grada Trebinja i portala TrebinjeLive.info.

Cilj nam je da nas Vi obavještavate o svim komunalnim problemima u gradu ili Vašoj ulici ukoliko zakažu nadležne službe.

Dovoljno je da popunite formular na dnu ovog teksta, dodate fotografiju problema (ako je imate), a mi ćemo Vas ubrzo kontaktirati da zajedno sagledamo problem, a zatim pokušamo i da ga riješimo.

Prijavite probleme kao što su smeće u Vašoj ulici, neokošene gradske površine, neuređene travnjake, udarne rupe na putu, oštećenja trotoara, pregorjele sijalice i polomljene bandere javne rasvjete, oštećen gradski mobilijar (klupe, korpe za smeće, kugle javne rasvjete), divlje deponije, neprimjerene grafite, neorezano drveće, oštećenje ili nedostatak putokaza i saobraćajnih znakova, začepljene šahtove…

Dajte i prijedlog gdje nedostaje javna rasvjeta, kanta za smeće, kontejner…

Na kraju svakog mjeseca obavijestićemo sve čitaoce portala o pristiglim problemima, ali i o tome šta smo zajedno sa Odjeljenjem za stambeno-komunalne poslove i drugim nadležnim organima uspjeli da riješimo.

Objavićemo dvije fotografije – fotografiju koju ste nam Vi poslali ili onu koju su radnici nadležne službe fotografisali naknadno po Vašoj prijavi i fotografiju na kojoj će se vidjeti šta je urađeno.

Dajte svoj doprinos za ljepše Trebinje! Svi zajedno za naš grad!

[contact-form-7 id=“74505″ title=“VAŠE OKO“]

Ko može da vidi i koristiti Vašu imejl adresa i ime?

Ako prijavite problem, Vaša imejl adresa i ime vidljivi su samo administratorima portala TrebinjeLive.info i ovlašćenom licu u Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove, koji obrađuju Vaše prijave i komentare.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
10.000+
dnevnih
posjeta
300.000+
mjesečnih
čitanja
750.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.300+
fejsbuk
sviđanja