Škola njemačkog jezika Tamara Tomović

Isplati se naučiti njemački jezik. Šta god da planirate za svoju budućnost – njemački jezik vam otvara bezbroj novih mogućnosti.

njemacki-jezik-sertifikat

Možda i neki od ovih ”malih – velikih” ljudi – Pavle, Đorđe, Katarina, Dušan,… svoju budućnost vide u zemljama njemačkog govornog područja. Svoje znanje krunisali su međunarodno priznatim seretifikatima Goethe-Institut-a u Sarajevu.

Pavle Dabovic (12) osvojio je 100 od 100 bodova na usmenom dijelu ispita B1 (Sprechen) i naišao na ovacije ispitivačà – profesora Goethe-Institut-a jer se to ne dešava često.

njemacki-jezik-sertifikat

Učiti njemački sa nama je pravo zadovoljstvo!

njemacki-jezik-sertifikat

TAMARA TOMOVIĆ – I Mannheim

Učenje stranog jezika preko Skajpa!? Kako vam to zvuči? Vjerujte, nije bauk. Pravi primjer je Mira Barović koja je u Školi njemačkog jezika profesora Tamare Tomović na taj način položila ispite za sertifikate A1 i A2.

tamara-tomovic-i-mara-bakovic

Ovo je Mirino viđenje onlajn učenja stranog jezika.

Poštovana profesorice,

Kako sam zbog moga odlaska u Njemačku, u Mannhei, morala prekinuti časove u Vašem kabinetu, malo sam brinula šta sada.

Mislila sam da živu komunikaciju u prenošenju znanja i učenju ništa ne može da zamijeni.

Kada ste mi predložili da zbog neophodnosti polaganja ispita časove nastavimo Online Blended Learning, via Skype, iskreno bila sam malo zatečena: Kako će to funkcionisati? Kako ćete mi ispisivati konjugacije za nove glagole?

Ali, kada smo počeli raditi i kada sam vidjela da polje za pisanje poruka može da posluži mnogo pametnijoj stvari, kao što je učenje novih glagola, novih riječi, bila sam oduševljena.

Osim toga sve napisano ostaje pohranjeno, tako da se poslije časa može prepisati.

A pisma neophodna za sve nivoe znanja Njemačkog jezika! Njih ste mi ispisivali prije časa da ne bi gubili dragocjeno vrijeme za učenje.

Sve je bilo isto kao u vašem kabinetu!

A rezultati:

Goethe Institut Mannheim 25.07.2016 .Sertifikat Start Deutsch -A1
Goethe Institut Mannheim 19.09.2016. Sertifikat Start Deutsch -A2.

Nastavljamo dalje Online Blended Learning, via Skype do Start Deutsch – B1.

Mira Barović

TAMARA TOMOVIĆ – Zato što je najbolje samo dovoljno dobro!

Profesorica njemačkog jezika Tamara Tomović, koja već dugi niz godina uspješno vodi školu njemačkog jezika u našem gradu, danas je sa svojim polaznicima povodom izvanrednih rezultata postignutih u decembarskom ispitnom roku i predstojećih novogodišnjih praznika organizovala promociju međunarodno priznatih sertifikata Goethe-Institut-a za nivoe A1 –B2.

njemacki tamara sertifikati (2)

Za ovu trebinjsku školu, godina koja je na izmaku bila je veoma uspješna. O njenom ozbiljnom radu govore brojni sertifikati njenih polaznika, od kojih su neki nastavili svoje školovanje u Njemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, a neki od njih i započeli novi život u inostranstvu.

Važno je spomenuti da zahvaljujući sve popularnijoj metodi učenja Online Blended Learning, međunarodno priznate sertifikate profesorica Tomović podijelila je i sa polaznicima iz Herceg Novog, Beograda, Winterthur-a, Ollten-a, Beča, Mannheim-a, a kao nagradu za uspješan rad dobila i edukativnu posjetu Goethe-Institut-u u Istanbul u predstojećoj 2017-oj godini.

njemacki tamara sertifikati (2)

„Raznolikost, znatiželja i otvorenost naše su glavne odlike. Stojimo Vam na raspolaganju da učite njemački jezik onako kako Vi to želite i da svoj kurs individualno prilagodite Vašim potrebama i ostvarite svoj cilj. Ako radite stvari koje Vas interesuju – brže učite, ne osjećate umor, bez problema možete dugo da održite koncentraciju, ne razmišljate koliko ćete biti plaćeni ili nagrađeni za to i samo bavljenje tom vrstom posla za Vas je svojevrsna nagrada“, rekla nam je profesorica Tamara Tomović.

Tamara

Usudite se da napravite korak za bolju budućnost!

Škola njemačkog jezika profesorice Tamare Tomović svim građanima Trebinja čestita novogodišnje i božićne praznike!

njemacki tamara sertifikati (2)

Tamara

TAMARA TOMOVIĆ – B1 za medicinski kadar, siguran posao u Njemačkoj uz radnu dozvolu

Firma Vispero GmbH sa sjedištem u Bonnu vrši regrutaciju medicinskog kadra za posao u domovima ili u bolnicama i klinikama. Sarađujemo sa provjerenim klijentima koji vode računa o našim radnicima, podjednako kao što vode i o radnicima koji imaju njemačko državljanstvo.

tamara njemacki

Osnovni uslovi koje jedan kandidat treba da ispuni su sljedeći: – završena medicinska škola, smjer opšti ili pedijatrijski. Dolaze u obzir i prekvalifikacije, ali NE i završeni kursevi za njegovatelje (!) – položen državni ispit – znanje njemačkog jezika na nivou B1 (nama nije potreban certifikat, potreban je kasnije za Ambasadu).

Što se tiče nivoa njemačkog jezika- on treba da bude, dakle- sposobnost komunikacije sa budućim poslodavcem na teme koje obuhvataju posao njege i sposobnost kvalitetnog predstavljanja (porijeklo, školovanje, iskustvo u poslu, porodično stanje…).

Odabir kandidata po gore navedenim uslovima: provjera znanja jezika i proslijeđivanje podataka o kandidatu (Europass Lebenslauf) je u nadležnosti gospođe, prof. njemačkog jezika Tamare Tomović. Poslije prijave, kandidat se poziva na razgovor.

Ukoliko je u pitanju kandidat sa višegodišnjim iskustvom rada u bolnici na odjeljenjima interno, hirurgija, neuro ili bilo koja vrsta intenzivne njege, on se poziva na razgovor za zapošljavanje u nekoj od klinika. Ako je u pitanju kandidat bez iskustva, poziva se na razgovor za zapošljavanje u domu.

Moram da napomenem da je našim klijentima veoma stalo da budući zaposlenici izvrše nostrifikaciju svoje diplome u Njemačkoj i u tome ih podržavaju i finansijski i moralno.

Naravno, podrška se odnosi i na usavršavanje jezika, ako je to potrebno.

I na kraju, najvažnija stvar u ovom procesu bi bila da kandidati ni u jednom momentu ne plaćaju nama niti bilo kome nikakvu naknadu za posredovanje pri zapošljavanju.

Za sva Vaša pitanja ili informacije koje želite da dobijete, stojimo Vam na raspolaganju!

Možete nas kontaktirati na br.mob. 065/603-717 ili putem mail adrese: [email protected]

tamara njemacki

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
7.000+
dnevnih
posjeta
220.000+
mjesečnih
čitanja
520.000+
mjesečnih
pregleda stranica
17.600+
fejsbuk
sviđanja