„Degustatori“ u subotu veče u Vinskoj galeriji Vukoje

U Vinskoj galeriji Vukoje u subotu veče će vas zabavljati „Degustatori“. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme. Sve informacije na telefon broj: 066/801-116

Veče libanske kuhinje sa Veselinom Vesom Mrakićem

Veselin Veso Mrakić, vlasnik kultnih restorana „Bistro des Begrues“ i „Brasserie la Baloise“ u Ženevi, poštovalac francuskog kulinarskog umijeća i kreator i promoter libanske kuhinje u Dubaiju, Londonu, Azurnoj obali i mnogim drugim svjetskim gastro destinacijma u petak,...

U Vinskoj galeriji i večeras zagarantovano dobar provod

I Vinskoj galeriji i večeras dobat provod, a svoje mjesto rezervišite na broj: 065/001-600.

Maslinovo ulje i loza novi aduti vinarije „Vukoje“

Pored široke ponude vina koja dolaze iz vinarije „Vukoje“, u narednom periodu ovaj hercegovački brend pokreće proizvodnju maslinovog ulja i rakije od grožđa, popularne loze. Upravo to su dva projekta na kojima se radi i koji predstavljaju novitete...

Degustatori u subotu veče u Vinskoj galeriji

I oove subote je najbolji provod zagarantovan u Vinskoj galeriji „Vukoje“, a zabavljaće vas „Degustatori“. Rezervacije na telefon: 065/001-600. Dobro došli!

Rezervišite svoje mjesto već danas – U subotu veče uživo muzika u Vinskoj galeriji

U Vinskoj galeriji Vukoje i ove subote imate mogućnost da se zabavite uz uživo muziku, a svoje mjesto možete da rezervišete već danas. Rezervacije na telefon: 065/001-600.

U subotu uživo muzika u Vinskoj galeriji Vukoje

U subotu, 20. maja, biće priređena muzika uživo u Galeriji Vukoje. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme na broj telefona: 066/801-116.

VINSKA GALERIJA – I ove subote muzika uživo

I ove subote uživajte u muzici uživo u Vinskoj galeriji. Rezervacije na telefon broj: 065/001-600. Dobro došli!

„Degustatori“ u Vinskoj galeriji Vukoje

U Vinskoj galeriji Vukoje u sobotu, 6. maja, uživajte uz „Degustatore“. Potrebno je samo da rezervišete svoje mjesto na vrijeme. Rezervacije na telefon broj: 066/801-116.

REZERVIŠITE SVOJE MJESTO – „Degustatori“ pjevaju u Vinskoj galeriji

U Vinskoj galeriji „Vukoje“ sutra, 28. aprila, muzika uživo. Zabavljaće vas „Degustatori“. Rezervacije na brojeve telefona: 066/801-116 i 065/001-600. Dobro došli!

U subotu uživo muzika u Vinskoj galeriji Vukoje

Uživo muzika u Vinskoj galeriji Vukoje, u subotu 22. aprila. Za dobar provod pobrinuće se Degustatori i ljubazno osoblje Vinske galerije. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme na broj telefona: 065/001-600. Dobro došli!

PODRUM VUKOJE – Raspisan konkurs za novo radno mjesto

Radi proširenja obima posla Podrum „Vukoje“ 1982 raspisuje konkurs za novo radno mjesto. Radnik u wine shop-u Opis posla: – prezentovanje i prodaja vina zainteresovanim kupcima – davanje informacija o turističko-ugostiteljskim uslugama koje kompanija pruža – vođenje evidencije...

PETAK U VINSKOJ GALERIJI – Rezervišite svoje mjesto i uživajte u meniju Raše Vlačića

„Master chef“ Radomir Raša Vlačić ovog vikenda je u Vinskoj galeriji Vukoje. Promotivni meni i svoje mjesto u Galeriji Vukoje za petak 31. mart, možete rezervisati na telefon broj 066/801-116. Dobro došli!

„Master chef“ Raša Vlačić u Vinskoj galeriji Vukoje

„Master chef“ Radomir Raša Vlačić ovog vikenda je u Vinskoj galeriji Vukoje. Promotivni meni i svoje mjesto u Galeriji možete rezervisati na telefon broj 066/801-116. Dobro došli!

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
7.000+
dnevnih
posjeta
220.000+
mjesečnih
čitanja
520.000+
mjesečnih
pregleda stranica
17.600+
fejsbuk
sviđanja