pogled vredan milion dolara..jpg

BiS Adriatic je osnovan 2008. godine s ciljem da otvore nove razvojne mogućnosti na Balkanu. Naš konkretan cilj u prvom periodu je bio kupovina najatraktivnijih lokacija u BiH, a zatim gradnja na istim i odluka je pala na Ivanicu.

BiS Adriatic je nastao uz veliku podršku lokalnih vlasti iz Opštine Ravno sa ciljem da na ovim prostorima ponudi pomoć oko kupovine građevinskih parcela i gradnje luksuznih vila za svakog ko je zainteresovan za ulaganje u ovo tržište koje brzo razvija.

Blizina Dubrovnika, aerodroma i AC Marine čini Ivanicu evropskom destinacijom. Da bi Ivanica postala svjetska destinacija treba joj još i golf teren, a ako dodamo i novi potencijalni aerodrom u Trebinjskoj šumi onda smo na pravom putu!

Mnoge u Evropi, kad se pomene BiH, asocira na protekli rat. Danas je BiH posljednja najprofitabilnija zemlja na starom kontinentu. Dodjite i uvjerite se! Mi dajemo kompletnu uslugu: nabavku lokacija (validnost dokumenata), arhitektonski dizajn, pomoć oko građevinske dozvole, izgradnju sa lokalnim partnerima po međunarodnim standardima, rentiranje (dovođenje stranih gostiju) i održavanje.

Cilj Bis Adriatic-a je da postane kompanija od izbora i da kad pomislite na Hercegovinu, pomislite na BiS Adriatic. Želite drugu kuću, vilu, apartman izrađene po vašem dizajnu ili profitabilno investiranje, TIM BiS-Adriatic-a čeka na vas!

NEKA VAŠE VILE RADE ZA VAS!

Kontakt informacije:

Email:jbbozic@gmail.com 

Tel.: BiH:+38763/791-647, EU: +447747695797

Adresa: Ivanica bb, 18370 Ravno, Bosna i Hercegovina

Kliknite ovdje da vidite sve naše vile!

Baner-750x280px-min.jpg