U 13. kolu Prve lige Republike Srpske u rukometu ŽRK "Leotar" je poražen u Trebinju od ŽRK "Doboj" rezultatom 26:31 (11:18).

zrk leotar

Gošće su se već na početku utakmice "odlijepile", tako da su nakon 15 minuta vodile sa 4:8, a u 20. minutu bilo je 6:12, dok se na poluvrijeme otišlo sa 11:18.

U drugih 30 minuta igračice iz Doboja su održavale prednost sve do 53. minuta. Tada, u razmaku od pet minuta, ekipa Zdravka Komnenovića je napravila seriju 4:0 i smanjuju rezultat na 25:29. Do kraja utakmice domaćin je postigao jedan, a gošće dva pogotka za konačan rezultat 26:31.

Nakon utakmice trener Zdravko Komnenović bio je zadovoljan igrom svoje ekipe. Iz utakmice u utakmicu vidan je napredak u igri njegovih djevojaka.

"Djevojke se bore, trče, ali zbog neiskustva prave greške kojih će iz utakmicu u utakmicu biti sve manje. Na nama je da treniramo, vjerujem u moju ekipu, a rezultati će bitin ubrzo vidljivi", rekao je Komnenović.

ŽRK "Leotar": Kisin, Gaćina 5, Kuraica, Sekulović,Mucović 3, Crnogorac 9, Ratković 2, Kovačević 7, Glavonjić, Resković, Kraljević, Sorajić. Trener: Zdravko Komnenović.

ŽRK "Doboj": Nikić, Vujić 8, Garić, Knežević 4, Brabovičkić 6, Radulović 6, Petrović 1, Kopić 6. Trener: Ninoslav Cvijanović.