U 14. kolu Premijer futsal lige BiH, KMF "Leotar" je u Trebinju odigrao 2:2 (1:0), sa liderom prvenstva futsal klubom "Mostar SG Staklorad" iz Mostara.

kmf leotar mostar staklorad

Ovim remijem Trebinjci su prekinuli niz od 13 uzastopnih pobjeda Mostaraca.

Večerašnja utakmica privukla je veliki broj ljubitelja malog fudbala, a oni koji su došli uživali su u odličnoj predstavi oba kluba.

Leotar se predstavio u odličnom svijetlu, igrači su se borili i pokazali da je ovo ua njih utakmica "biti ili ne biti".

U prvom poluvremenu bilo je dosta prilika sa obje strane ali golmani Jovanović i Galić bili su na visini zadatka sve do 14. minuta kada je Vico doveo svoju ekipu u vođstvo od 1:0. Tim rezultatom se i završilo prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu, Zečević u 26. minutu povećava vođstvo na 2:0. Radost domaćina trajala je samo minut jer u 27. minutu gosti preko Vesića smanjuju na 2:1.

Gosti vrše pritisak na gol domaćina, ali odbrana Leotara ne popušta. Ipak 90 sekundi prije kraja utakmice gosti izjednačuju rezultat na 2:2.

Nakon utakmice radost, ali i razočarenje u redovima Leotara. Vodili su sa 2:0 i na kraju utakmica je završena neriješeno.

Prema riječima trenera Dragana Spaića-Ćikala utakmica je bila kvalitetna i njegovi igrači su ispoštovali sve što je dogovoreno u svlačionici prije utakmice.

Desila su se dva peha koji su uticali na tok uitakmice. Povrijedili su se Zečević i Čečur.

"Ovaj bod nam puno znači i ako budemo igrali ovako u nastavku prvenstva izborićemo opstanak u Premijer ligi", naglasio je Spaić.

U sljedećem kolu Trebinjci gostuju u Brčkom gdje ih dočekuje "Zdravlje Brčko" koje je večeras pobijedilo u Banovićima domaći istoimeni klub 5:7 i na tabeli se nalaze na desetom mjestu i imaju bod manje od Trebinjaca.

KMF "Leotar": Jovanović, Vico, Čečur, Milanović, Cimirot, Muratović, Zečević, Milojević, Milenić, Vukanović, Valentić, Šešelj, Savić, Sulaver.

MNK "Stari Grad Staklorad":Galić, Aladžić, Marinjo De Souza, Vesić, Pavlović, Radin, Hrkač, Babić, Ivanković, Memić, Gosto, Džemić, Šikalo.