Pioniri OKK "Leotar" plasirali su se na finalni turnir Republike Srpske u ovoj konkurenciji jer su danas u Višegradu osvojili drugo mjesto među četiri ekipe.

okk leotar pioniri

Na dvodnevnom polufinalnom turniru, Trebinjci su u prvoj utakmici pobijedili KK "Princip" rezultatom 80:58. Danas su pioniri trenera Mirka Kovačevića odigrali dvije utakmice. U prvoj utakmici doživjeli su poraz nakon jedne uzbudljive i neizvjesne utakmice u svih 40. minuta od KK "Budućnost BN" iz Bijeljine rezultatom 90:87.

U posljednjim sekundama utakmice košem Radovanića Bijeljinci su stigli do pobjede.

Trebinjcima je trebala pobjeda u posljednjoj utakmici protiv KK "Vrelo" da odu na finalni turnir i to su ostvarili sa ubjedljivom pobjedom od 67:33. Ekipa iz Čajniča nije bila dostojan rival tako da je ova utakmica završila sa 34 koša razlike.

Čestitke Markoviću, Bogdanoviću Rončeviću, M. Ratkoviću, Ćeraniću, Milinkoviću, Kralju, M.Ratkoviću, Bojaniću, Aleksiću, Deliću i trenerima Mirku Kovačeviću i Goranu Bodirogi.

Drugi polufinalni turnir održan je u Aleksandrovcu i na njemu su nastupale ekipe KK "Igokea", KK "Findo" iz Doboja, KK "Hanters" iz Prijedora i KK "WBS Basketball" iz Teslića i dvije prvoplasirane ekipe će se pridružiti OKK "Leotar" i KK "Budućnost BN" na završnom finalnom turniru.