Nakon šest kola Prve muške lige Republike Srpske u košarci na čelu tabele se nalazi trebinjski KK "Leotar" sa šest pobjeda u isto toliko utakmica.

kk leotar

Trebinjci su do sada na domaćem terenu pobijedili KK "Bratunac", KK "Sokolac", KK "Sutjeska", a u gostima su porazili KK "Rogatica", OKK " Slavija 1996" i OKK "Rudar 2015".

U prošlom, 6. kolu, među petorkom kola uz Dalibora Ilića, Srđana Stakića i Darka Rističevića, mjesto su zauzeli i dvojica košarkaša Leotara - Dejan Šakotić i Marko Raičević.

Niko u redovima Leotara i među poznavaocima ove igre među obručima u Trebinju nije vjerovao prije prvenstva da će nakon šest kola "Leo" biti prvi na tabeli zajedno sa KK "Borac" i uz njih jedina neporažena ekipa.

Igrači trenera Dražena Šegrta polako, korak po korak idu naprijed i već u sljedećem kolu svoju dosadašnju dobru igru moraju da povrde jer im u goste dolazi neugodna ekipa SKK "Student- Igokea".

Trebinjci će dati sve od sebe u "derbiju kola" da nadmudre i poraze Ilića, Jankovića, Maleševića i ostale koje sa klupe predvodi Žarko Milaković.

Iz uprave KK "Leotara" pozivaju sve one koji vole košarku da u srijedu dođu u Sportsku dvoranu "Miloš Mrdić" i svojim navijanjem pomognu mladim igračima u veoma važnoj utakmici.