U 2. kolu Premijer futsal lige BiH u Trebinju je KMF "Leotar" pobijedio KMF "Nevesinje" rezultatom 2:1 (2:0).

kmf leotar kmf nevesinje (1)

Hercegovački derbi opravdao je ljubitelje futsala jer je viđena jedna prava prvenstvena utakmica na kojoj su postignuta tri pogotka, a bilo je dosta prilika na obje strane.

Večeras je dobru igru u ekipi Leotara prikazao kapiten Savo Andrić koji je postigao oba gola. Prvi pogodak postigao je u 11. minutu. Pet minuta kasnije nakon prodora Šarabe sa lijeve strane lopta dolazi do Andrića kome nije bilo teško da sa dva metra postigne i svoj drugi pogodak.

U drugom poluvremenu gosti su takođe prikazali dobru igru i pokazali da će biti "tvrd orah" za sve protivnike u Premijer ligi BiH.

Domaći igrači u 39. minutu, nakon kombinacije Cimirot-Vujović, pogađaju prečku.

Pet sekundi prije kraja gosti iskorišćavaju jednu od mnogobrojnih šansi i preko Prodanovića postižu pogodak za konačnih 2:1.

Nakon utakmice predsjednik KMF "Leotar" Mitar Vukanović nije bio zadovoljan igrom svojih futsalera.

"Važna su tri boda, ali je očigledno da smo u igračkoj krizi i dobro će nam doći pauza jer ova igra ne vodi ničemu", rekao je Vukanović.

KMF "Leotar": Petrovski, Savo Andrić, Cimirot, Šešelj, Tepavčević, Šarenac, Savić, Matijašević, Vujović, Šaraba, Muratović, Milivojević. Trener: Spaić.

KMF "Nevesinje": Romović, Pudar, Prodanović, Miličević, Drašković, Zečević, Radovanović, Pantić, Glogovac. Trener: Buhovac.

kmf leotar kmf nevesinje (2)