U prijateljskoj utakmici koja je održana u dvorani „Miloš Mrdić“, RK „Leotar“ pobijedio je RK „Sutjeska“ iz Nikšića rezultatom 27:18 (11:12).

rk leotar rk sutjeska

Ovo je prva pobjeda trebinjskih rukometaša u prijateljskim utakmicama, jer su prije tri dana poraženi od RK „Dubrovnik“.

Prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj borbi. Nijedna ekipa nije imala osjetniju prednost, ali se nakon 30 minuta igre otišlo na odmor sa minimalnom razlikom u korist gostiju 11:12.

Drugo poluvrijeme proteklo je u daleko boljoj igri domaćih koji su gostima dozvolili da za 30 minuta postignu samo šest golova.

Vidljiva je bila razlika na terenu, tako da su od 35. do 48. minuta domaći napravili seriju 8:0 i od rezultata 14:13 stigli na 22:13.

U redovima Leotara mladi igrači su dobro odigrali veći dio utakmice i vidjelo se kod njih volja i želja za dobrim rezultaom.

„Zadovoljan sam igrom, ima još dosta posla pred nama, a i Inić je večeras odigrao tako da smo imali vše igrača u rotaciji“, rekao je trener Dragiša Koraćević.

RK „Leotar“: Savović, Mijanović 1, Komnenović 4, Spaić ,, Bojović 6, Ćuzulan 1, Uljarević 1, Ambulija, Tasovac 2, Kapor 4, Samardžić, Ninković 8, Tabaković, Inić 1, Petković. Trener: Dragiša Koraćević.

RK „Sutjeska“: Milić, Perović 3, Dubljević, Janjušević 3, Jovović 2, Vukčević, Raičević 1, Laričević, Zarubica 3, Venević 2, Simanić 1, Rogač 2, Lazar Šabović 1, Dimitrije Šabović, Milanović. Trener: Božo Mrkušić.