U prijateljskoj utakmici koja je odigrana u Trebinju, KMF „Leotar“ pobijedio je KMF „Cezar“ iz Budve rezultatom 7:3 (4:2).

kmf leotar pripremna utakmica

Ovo je druga prijateljska utakmica Trebinjaca i prva pobjeda nakon nedavnog neriješenog rezultata protiv ekipe iz Nikšića.

Utakmica je bila izuzetno kvalitetna, sa puno tempa i akcija, a viđeno je deset lijepih golova.

Prvi gol postigao je Vico u petom minutu, da bi Mugoša u devetom izjednačio na 1:1. Cimirot je samo minut kasnije doveo domaće u vođstvo, a u 12. Matijašević je dao treći pogodak za domaće.

Ćorović je u 15. minutu povisio rezultat na 4:1, a u posljednjem minutu prvog poluvremena Mišović je smanjio na 4:2 i sa tim rezultatom otišlo se na odmor.

U drugom poluvremenu Savić je najljepšim golom na utakmici sa desetak metara u 28. minutu postigao peti pogodak, a gosti samo dva minuta kasnije preko Mišovića smanjuju na 5:3.

Do kraja utakmice domaćini su postigli još dva pogotka preko Andrića u 37. minutu, da bi krajnji rezultat 7:3 postavio svojim drugim golom Savić u 40. minutu.

Domaći igrači su pokazali dosta volje i želje za igrom, a naročito mlađi igrači koji su pokazali da se na njih može računati.

„Raduje me dobra realizacija, ima još dosta grešaka, ali do početka prvenstva nadam se da će biti sve u redu“, rekao je trener Leotara Dragan Spaić-Ćikalo.

Budvanima je drago što su došli u Trebinje kod svojih dragih sportskih prijatelja da odmjere snage pred početak prvenstva.

U njihovim redovima ima dosta mladih igrača i ovo im je bila prva utakmica u ovom sastavu.

„Vidjelo se da nam je popustila koncentracija krajem prvog i drugog poluvremena, a nedostaju nam treninzi“, rekao je trener Ljubo Dragičević.

KMF „Leotar“: Petrovski, Radović, Vico, Savo Andrić, Cimirot, Milojević, Čorović, Tepavčević, Savić, Vujović, Vukajlović, Matijaašević, Šešelj. Trener: Dragan Spaić- Ćikalo.

KMF „Ceazar“: Husar, Gezović, Marković, Mišović, Gagović, Milović, Nikolić, Basarabić, Vukčević, Mugoša, Spalević. Trener: Ljubo Dragišić.