Pripreme KMF “Leotar” za početak Premijer futsal lige BiH počele su prije sedam dana, a futsaleri su odigrali i prvu pripremnu utakmicu protiv KMF “Piramida” iz Nikšića, a krajnji rezultat je bio 4:4 (3:3).

kmf leotar piramida

Utakmica je zadovoljila oba trenera jer je na parketu prikazan dobar fudbal, sa dosta trčanja i prilika za golove na obje strane.

Gosti su poveli preko Bajovića iz penala, a ubrzo nakon toga Janjušević je postigao i drugi gol za goste.

Golom Cimirota smanjen je rezultat na 1:2.

Treći gol za goste postigao je Damjanović, a nakon toga Tepavčević je prvo smanjio rezultat na 2:3, a svojim drugim golom i izjednačio rezultat.

Neriješenim rezultatom 3:3 otišlo se na odmor.

U drugom poluvremenu obje ekipe su dale po jedan gol i to Matijašević za domaće i Damjanović za goste.

kmf leotar piramida

U redovima Leotara igrali su svi igrači na koje se računa u prvenstvu kao i novajlije Petrovski, Matijašević, Ćorović i Vukalović.

“Novajlije su zadovoljili, a rezultat je bio u drugom planu”, rekao je trener Leotara Dragan Spaić.

Ove godine će biti izuzetno teško jer od 12 ekipa iz lige će ispasti četiri, tako da će u sezoni 2018./2019. Premijer liga brojiti 10 ekipa.

“Naše ambicije su da budemo u vrhu među prve četiri ekipe”, kazao je Spaić.

Do početka prvenstva 30. septembra KMF "Leotar" će odigrati još nekoliko pripremnih utakmica.

KMF “Leotar”: Petrovski, Radović, Savo Andrić, Cimirot, Vujović, Šešelj, Čečur, Tepavčević, Ćorović, Matijašević, Savić, Šaraba, Milojević, Vukalović.

KMF “Piramida”: Bajović, Durutović, Drobnjak, Spasojević, Janjušević, Damjanović, Ivanović, Vučković, Sekulić, Koprivica.